Stiri mondene

Oana Radu, situație neprevăzută în aeroportul din Timișoara: „Mi s-a întâmplat o nenorocire”

Oana Radu, situație neprevăzută în aeroportul din Timișoara
Oana Radu [Sursa foto: Facebook]
Oana Radu a trecut printr-o întâmplare nefericită. Ce i s-a întâmplat artistei în aeroportul din Timișoara?!

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Oana Radu a dezvăluit că s-a confruntat cu o situație neprevăzută în aeroportul din Timișoara. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” este extrem de dezamăgită de serviciile companiei aeriene, spunând că a avut inclus în prețul biletului un bagaj de mână, însă s-a trezit că reprezentantul companiei aeriene i-a cerut să îl plătească. Cântăreața a refuzat să plătească un serviciu pe care inițial l-a primit gratuit și și-a transferat toate obiectele personale în pungi.

Oana Radu, situație neprevăzută în aeroportul din Timișoara
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții: ”Am avut parte de violență fizică și verbală”

Mi s-a întâmplat o nenorocire. N-am avut prioritate și am avut un bagaj mic. Doamna de la compania aeriană mi-a spus „plătești sau iei toate zarzanale în plase” și stii ce am făcut?! Am zis „nu plătesc nimic”, pentru că valiza era primită gratis, am lăsat valiza și am luat în pungi.(...) Am lăsat și niște casolete, erau goale și spălate. Îmi pare rău că le-am și spălat!”, a spus Oana Radu

Oana Radu, situație neprevăzută în aeroportul din Timișoara
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris!

Oana Radu  este una dintre vocile bune ale țării noastre, însă cu toate astea, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities susține că lucrurile nu stau așa cum trebuie, astfel că a decis să facă niște investigații. Vedeta a dezvăluit pe Instastory că de mai mulți ani are o problemă de sănătate care îi afectează vocea și nu știe ce se întâmplă. De aceea, cântăreața a apelat la medicii francezi pentru a-și rezolva problemele.

Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris
Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Motivul pentru care Oana Radu nu își dorește să devină mamă: „Sunt mult prea imatură pentru a avea grijă de un copil”

  „Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta” s-a confesat Oana Radu.

Citește continuarea aici!