Stiri mondene

Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris! Ce se întâmplă cu artista: „Sper să vină cu o soluție că nu mai pot”

Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris
Oana Radu [Sursa foto: Facebook]
Oana Radu a vorbit despre probleme sale de sănătate. Motivul pentru care artista a ajuns pe mâna medicilor de la Paris!

Oana Radu, una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, se confruntă cu o problemă medicală serioasă! Fosta concurenă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a dezvăluit pe Instastory că de mai mulți ani are o problemă de sănătate care îi afectează vocea și nu știe ce se întâmplă. De aceea, ea a apelat la medicii francezi pentru a-și rezolva problemele.

Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Radu, dezvăluiri despre relația cu soțul ei, Cătălin Dobrescu! De la ce pornesc certurile în căsnicia celor doi: „Suntem două firi destul de piperate”

„Am venit la Paris la un doctor foarte, foarte bun, care sper să mă ajute să descopăr care este motivul răgușelilor mele pentru că eu nu am nimic la corzile vocale, gâtul meu nu are nimic și cu toate astea eu nu îmi pot folosi vocea. Răgușesc foarte tare, îmi pierd vocea foarte tare și trebuie să aflăm de unde vine chestia asta”, s-a confesat Oana Radu .  

Oana Radu a ajuns pe mâna medicilor din Paris
Oana Radu[Sursa foto: Instagram]

Oana Radu, probleme de sănătate

Oana Radu a ținut să precizeze că are această problemă de patru ani de zile, iar aceasta îi dă mari bătăi de cap. Vedeta susține că încearcă să se ferească de alimentele și băuturile care ar putea să-i irite gâtul, dar cu toate astea semnele nu sunt bune.

Oana Radu, pe mâna medicilor din Paris
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Oana Radu, dezamăgită de tatăl ei. Motivul pentru care nu a venit la cununia ei civilă: „Din momentul ăla eu nu am mai vrut să aud”

„De vreo patru ani durează fenomenul, aveam momente în care mă simțeam super bine, momente în care mă simțeam ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, m-am lăsat și de fumat, dar în perioada aia eram și mai răgușită și în general nu fac chestii care să îmi dăuneze: nu mănânc biscuți, sărățele și alte chestii care să mă irite, nu beau foarte rece, nu beau foarte accidulat. Sper să vină cu o soluție și să-mi zică ceva, că nu mai pot”, a mai adăugat Oana Radu.