Stiri mondene

Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții: ”Am avut parte de violență fizică și verbală”

Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții
Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții [Sursa foto: Captură YouTube]
Oana Radu a dezvăluit că de-a lungul vieții a trecut prin momente extrem de grele. Uite ce confesiuni dureroase a făcut artista!

Oana Radu este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România! Vedeta a devenit cunoscută în urma participării sale la emisiunea „Vocea României”. De-a lungul vieții, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! a fost nevoită să treacă prin momente extrem de grele. În cadrul unui interviu pentru emisiunea ”Teo Show”, cântăreața și-a deschis sufletul și a făcut câteva dezvăluiri dureroase referitoare la trecutul său. Conform spuselor sale, cel mai greu moment din viața sa a fost când și-a pierdut iubitul în vârstă de 30 de ani după ce a fost incendiat de un vecin.

 

Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții
Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții[Sursa foto: Captură YouTube]

"Am intrat la un moment dat în niște relații greșite, pentru că atunci când nu te place cine vrei tu, accepți ce se poate.  Eu am fost în iad.  Acele senzații pe care le ai sunt iadul pe Pământ. Am avut parte de violență fizică și verbală. N-am făcut nimic, am stat acolo. N-am plecat. La vârsta pe care o aveam atunci credeam că oamenii se pot schimba.

Atunci nu aveam încrederea că o să poată să mă iubească cineva vreodată, din cauza frustrărilor pe care le aveam. (...) 
Pentru mine au fost 2 ani de anxietate. Cel mai dur moment din viața mea are legătură cu moartea lui Alin (fostul iubit), deși la momentul respectiv nu am reușit să-mi exprim foarte bine durerea, nici eu nu înțelegeam ce se  întâmplă. Eram atât de șocată de ceea ce trăiam, eram pe calmante, cumva mă simțeam vinovată că eu trăiesc și el nu."
, a declarat Oana Radu.

Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții
Oana Radu, despre momentele care au marcat-o de-a lungul vieții[Sursa foto: Captură YouTube]

Oana Radu, copilărie tristă! Artista a fost părăsită de tată când avea trei săptămâni

În continuarea, Oana Radu le-a dezvăluit telespectatorilor că a avut o copilărie tristă din cauza faptului că a fost părăsită de tatăl său când avea trei săptămâni, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a crescut alături de mama și bunica sa. 

"Mami m-a crescut singură de la vârsta de 3 săptămâni, tati a ales să plece de lângă noi, a părăsit-o când eu eram destul de mică. La început judecam decizia asta a lui, pentru că mi-a lipsit foarte mult și mi-au lipsit foarte multe.  Mami, deși își dorea să suplinească această dragoste de tată, nu a reușit niciodată, pentru că dragostea de tată, e dragoste de tată. În comportamentul meu, mai târziu, s-a văzut această lipsă paternă. Financiar ne-a fost destul de greu. Mami era mai tot timpul împrumutată pe la colegi, pe la diferite cunoștinte, pentru a-mi susține mie activitățile extrașcolare. El (tatăl) se mai întorcea fugitiv pe la aniversările mele, s-a mutat singur în Craiova.  La vârsta de 7 ani ai mei mami a hotărât să divorțeze, pentru că ea a tot sperat să se întoarcă. Atunci când doi oameni se despart, e clar că nu e vina doar a unuia, vina e colectivă. Cumva eu nu aveam nicio vină. Și el a ales să nu mă caute. A ales să plece și cumva, din cauza asta, eu nu știu ce înseamnă dragostea de tată.", a mai adăugat Oana Radu.