Stiri mondene

Oana Radu, despre gestul neașteptat făcut de tatăl său: „Au început să râdă colegii lui de mine în birou”

Oana Radu, despre gestul neașteptat făcut de tatăl său
Oana Radu, despre gestul neașteptat făcut de tatăl său [Sursa foto: Captură YouTube]
În cadrul emisiunii „În Oglindă” Oana Radu a vorbit despre perioada copilăriei sale, dar și despre amintirile cu tatăl ei. Ce dezvăluiri a făcut artista?!

 Are o carieră de succes, este apreciată în lumea muzicală, însă Oana Radu nu poate uita traumele din copilărie și adolescență. Artista a avut o copilărie tristă din cauza faptului că a fost părăsită de tatăl său când avea trei săptămâni, iar din acel moment, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a crescut alături de mama și bunica sa. Invitată în emisiunea „În Oglindă”, cântăreața și-a deschis sufletul și a spus că întreaga copilărie a fost o dramă și are amintiri foarte neplăcute cu momentele în care îi cerea ajutorul tatălui.

Oana Radu, despre gestul neașteptat făcut de tatăl său
Oana Radu, despre gestul neașteptat făcut de tatăl său[Sursa foto: Captură YouTube]

Oana Radu: A u luat telefonul și au început să mă înjure pe rând”  

Cu acesată ocazie, Oana Radu a dezvăluit câteva amintiri neplăcute cu tatăl său. Mai exact, vedeta a povestit că odată a venit în vizită cu multe pixuri și doar i le-a arătat, fără ca măcar să îi dea unul. Au existat momente când artista îi spunea că are nevoie de carioci, iar colegii tatălui ei se amuzau pe seama acestei situații.  

Citeste si: Oana Radu, dezvăluiri emoționante despre mama sa! Cum se înțelege artista, de fapt, cu cea care i-a dat viață: „Îmi amintesc că s-a chinuit foarte mult”

„Îmi amintesc că la cinci ani apăruseră creioanele cerate și l-am sunat pe tati. El lucra la o firmă de pază din Craiova și l-am sunat acolo (n.red. la serviciu) pentru că el fugea de noi, eu nu aveam contactul lui niciodată. L-am sunat pe numărul din centrală, mi-a răspuns și i-am zis: tati, sunt eu, vreau carioci. Era vocea lui, era el, nu am să uit niciodată acel moment și probabil nu știu ce s-a întâmplat, au început să râdă colegii lui de mine în birou și au luat telefonul și au început să mă înjure pe rând.

Oana Radu, despre gestul neașteptat făcut de tatăl său
Oana Radu, despre gestul neașteptat făcut de tatăl său[Sursa foto: Captură YouTube]

A fost o glumă pentru ei și chiar rețin că nu am conștientizat. Nu a fost așa o tragedie cum o văd acum.  Niciodată nu aș face asta cu nimeni. Venea la zilele mele de naștere pe 7 decembrie când se făcea o masă colectivă, am mai zis, unde practic, era invitat obligat. Eu mi-am văzut bunica din partea tatălui de două ori în viața asta. Venea cu jucării, mi le arăta și după aia mi le lua, spunea că nu sunt pentru mine”,  a spus Oana Radu