Stiri mondene

Oana Radu, probleme de sănătate după ce a slăbit prin înfometare și dieta cu carne

Oana Radu
Oana Radu [Sursa foto: Captură YouTube]
Din cauza dietelor stricte, Oana Radu a ajuns să se confrunte cu ceva probleme de sănătate. Ce dezvăluiri a făcut vedeta și ce intervenții are de gând să facă?

Oana Radu a impresionat pe toată lumea după ce a reușit să slăbească drastic. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” ajunsese să cântărească peste 100 de kilograme, însă și-a dorit cu orice preț să scape de kilogramele în plus. Astfel, cântăreața a început să țină o dietă și să facă foarte mult sport. La vremea respectivă, internauții au acuzat-o pe vedetă, spunând că a apelat la o operație de micșorare a stomacului, însă Oana Radu a negat și le-a împărtășit fanilor săi cum a reușit să scape de kilograme.

Frumoasa artistă a reușit să slăbească de două ori, prima dată scăpând de 60 de kilograme, iar a doua oară de 50. În prezent, Oana Radu se mândrește cu un corp de invidiat. 

 Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Captură YouTube]

Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Oana Radu a dezvăluit că prima dată când reușise să scape de kilograme, aceasta a fost nevoită să se confrunte cu probleme de sănătate.

Potrivit suselor sale, artista a slăbit prin înfometare prima dată, prin dieta cu carne, iar acest lucru i-ar fi cauzat pietrele la fiere. Din fericire, a doua încercare a fost cu succes.

„Ceea ce urmează să fac sunt lucruri urgente și care chiar necesită schimbări. Eu am slăbit de două ori. Prima dată am slăbit 60 de kilograme, iar a doua oară în jur de 50 de kilograme.

Prima dată pentru că nu am avut lângă mine un om care să mă îndrume, m-am înfometat, dar înfometare cu o dietă numai cu carne, că știm dieta de la care am făcut și pietre la fiere și pielea mea nu arată foarte bine. A doua oară am avut norocul să-l cunosc pe Cătălin Dobrescu. A tras de mine ca de o locomotivă, pentru că eu sunt un om foarte dificil. Mi-a schimbat totalmente stilul de viață”,  a spus Oana Radu.

 Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Ce operații urmează să-și facă Oana Radu

Intervențiile chirurgicale au devenit în rândul vedetelor un subiect foarte controversat în showbiz-ul românesc. În ultimii ani, majoritatea vedetelor au apelat la medicul estetician. În continuare, Oana Radu  le-a dezvăluit telespectatorilor că în viitor are de gând să apeleze la două intervenții. Mai exact, o reconstrucție a bustului, pentru a-și ridica sânii și o operație de abdomeno-plastie. 

 Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

„În 2015 mi-am făcut o intervenție care nu a fost extraordinară, asta și din cauză că eu nu m-am interesat foarte bine atunci când am ales anumite situații și acum am ales foarte bine. O să-mi fac o ridicare de sâni. Nu vreau să-i măresc. Nu e o operație de ordin estetic, ci o reconstrucție, pentru că am 27 de ani și nu pot să trăiesc toată viața acoperită, ridicată... E o necesitate.  Urmează după asta, sper eu, o operație de abdomeno-plastie, nu știu dacă tot anul acesta, și urmează la un moment dat ceva și la picioare, pentru că deși picioarele mele arată bine, eu vreau să mai slăbesc și cumva atunci cred că va necesita și acolo o intervenție. Nu mi-e frică de durere. Am alte gânduri: dacă nu mă trezesc din operație, dacă mor?”, a mai adăugat Oana Radu.