Stiri mondene

Oana Radu, schimbare uimitoare de look: „Simțeam nevoia de o schimbare radicală”

Oana Radu - schimbare de look
Oana Radu a spus în cadrul unei emisiuni tv că are de gând să-și facă o schimbare de look, însă nimeni nu se gândea la ce avea să urmeze.

Oana Radu și-a făcut curaj și a renunțat la părul ei lung. Da, ați citit bine. Oana Radu s-a tuns, și nu oricum, ci bob. Este o tunsoare care o prinde foarte bine, de altfel și marchează un nou început pentru ea, așa cum chiar artista a scris pe Instagram. 

Oana Radu - schimbare de look

„AM CURAJ! Am curaj sa v-o arat pe noua Oana. Oana care este noua din multe puncte de vedere. Simteam nevoia de o schimbare radicala. Doar asa functionez. Si voi schimba multe in viata mea . Poate va fizic sunt cea mai slaba din viata mea . Evident datorita dietei @slabeste_cu_oana , dar psihic, voi deveni cea mai puternica. Voi renunta la absolut tot ceea ce imi face rau . Chiar daca imi place sau chiar daca sunt dependenta emotional. AM CURAJ sa imi asum ceea ce fac si nu voi mai amana decizii! Le multumesc celor de la @endorphinlab.ro pentru schimbare, in special tie @valentinaparciulea ! Ea nu a vrut sa ma tunda . Eu am insistat pt ca mi-am dorit foarte mult”, a scris Oana Radu pe Instagram, alături de fotografia în care le arată fanilor noul ei look.