Stiri mondene

"Oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni". Sfârșit tragic pentru Teodor Popescu. Artistul Filarmonicii din Iași, descoperit spânzurat în casă

Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași,
Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași,
Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, a fost găsit fără suflare în casă. Motivul gestului extrem ar fi, spun apropiații, o dragoste neîmpărtășită.

În dimineața zilei de 30 aprilie, Teodor Popescu, în vârstă de 46 de ani și membru al formației Opis Band, a fost găsit fără suflare în casa sa din Dorobanți. Sursele locale susțin că artistul locuia împreună cu fiica sa și că a ales să-și încheie viața într-un mod tragic. Vecinul care a descoperit tragedia a sunat imediat la serviciile de urgență, dar eforturile echipei de ambulanță au fost în zadar. Artistul a fost declarat decedat, iar cauza oficială a morții urmează să fie stabilită de autorități.

Filarmonica Iași și Opis Band au rămas marcate de tragicul eveniment, iar fanii și susținătorii artistului își exprimă solidaritatea și compasiunea în aceste momente dureroase.

„La data de 30 aprilie, polițiștii ieșeni au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat cu privire la faptul că l-a găsit decedat pe vecinul său, la domiciliul din comuna Aroneanu. La fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind identificat un bărbat de 46 de ani”, au transmis, marți, reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași.

Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași, mort in casa
Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași,

Citește și: Imagini sfâșietoare cu artistul Marius Țepeligă în viață! Nimic nu prevestea ce avea să urmeze

Apropiații lui Teodor Popescu sunt în stare de șoc:" De zece minute abia de mă adun…tu, Teo?"

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate de ce a recurs bărbatul la gestul extrem. De asemenea, anchetatorii nu au găsit vreun bilet de adio pentru a justifica sinuciderea.

Cei care l-au cunoscut pe artist sunt șocați de vestea morții acestuia. Zeci de mesaje sfâșietoare au fost postate în mediul online de către apropiați. Potrivit informațiilor furnizate de Ziarul Evenimentul, cei apropiați lui   Teodor Popescu susțin că acesta ar fi fost afectat de o decepție în dragoste.

De zece minute abia de mă adun…tu, Teo? ne cunoșteam de 25 de ani…tare mult mă doare că ai ales să pleci…Dumnezeu să te așeze lângă cei buni! Îmi pare tare rău, dragă Teo!’  „Nu am nicio întrebare.

Nu am niciun răspuns. Sunt pur și simplu blocată. Las poza asta aici și zic doar un lucru: oameni buni, grijă mare la suflet, grijă mare la oameni. Sincer, îmi pare foarte rău de colegul nostru, Popescu Theodor Aurelian! Să-l ierte Cerul! Și Pământul’ , sunt câteva dintre mesajele transmise de apropiați.

Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași,
Teodor Popescu, membru al Filarmonicii Iași

Citește și: Mesajul sfâșietor transmis de iubita lui Mile Povan: „Cea mai grea, cea mai dureroasă așteptare...”