Stiri mondene

"Lumea crede că noi ne certăm". Carmen Tănase, declarații despre mama sa. Cum se înțelege actrița, de fapt, cu cea care i-a dat viață

Carmen Tănase mama
Carmen Tănase [Sursa foto: Captură YouTube]
Carmen Tănase a vorbit despre relația pe care o are cu cea care i-a dat viață. Iată ce confesiuni a făcut marea doamnă a teatrului românesc despre mama sa!

Carmen Tănase sau ”Flăcărica”, așa cum îi spun mulți fani după interpretarea rolului celebru, este una dintre cele mai discrete persoane din shobiz. Însă, deși aparițiile sale sunt extrem de rare, atunci când decidă să își bucure admiratorii din fața micilor ecrane, de fiecare dată, actrița mai dă câte ceva din casă. Carmen Tănase este extrem de apropiată de cea care i-a dat viață. Marea doamnă a teatrului românesc a fost recent invitată la "un PODCAST misto By Bursucu", unde a vorbit printre altele și despre relația pe care o are cu mama ei, dar și despre problemele de sănătate cu care se confruntă femeia.

"Acum un an jumate a făcut pneumonie, iar acum a făcut alta. Dacă data trecută a ieșit ușor din ea, de data asta a ieșit mai greu. Acum este acasă, dar acum câteva zile a fost în spital. Cu ocazia asta vreau să-i mulțumesc unui doctor excepțional de la Spitalul din Târgoviște, el a tratat-o și data trecută. Eu am vrut și de data asta să fie tot dumnealui. Domnul doctor Coman, un băiat tânăr, smart, deștept, aplicat așa către pacient, excepțional.

Îi mulțumesc din suflet, datorită lui mama trăiește. Are 92 de ani.(...) Nu ne certăm, dar pare că ne certăm deoarece e surdăși eu țip. Lumea crede că noi ne certăm",
spune Carmen Tănase.

Carmen Tănase mama
Carmen Tănase

Citește și: "A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații neașteptate despre Nicoleta Luciu

Carmen Tănase, mărturisiri despre perioada copilăriei sale. Ce fel de copil era celebra actriță

Carmen Tănase obișnuiește să spună mereu lucrurilor pe nume, iar felul ei carismatic și plin de umor atrage pe oricine, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care publicul o adoră. În cadrul unui interviu oferit recent, marea doamnă a teatrului românesc a oferit detalii neștiute din perioada copilăriei. Conform spuselor sale, îndrăgita actriță era un copil rebel și îi plăcea să încalce regulile ca să se facă remarcată.

„Existau, existau.

Păi am mâncat la bătaie în copilăria mea… oalei! Am mâncat bătaie cu cureaua, pentru că făceam… Na, nu e plăcut să te cheme la școală să-ți spună că fii-tu sau fii-ta e cel mai nebun copil din școală. (râde) O mai luam, dar nu m-am supărat niciodată. Tata era cu pedepsele, maică-mea – nu, că era mai bleagă, dar meritam. Adică nu mă supăram, dacă era pe merit, eu nu mă supăram. Știam c-o s-o iau, mi-o asumam, că de atunci eram asumată.
Ziceam: „Merită să fac asta? Că mănânc bătaie dup-aia. Bă, parcă merită!. Și-atunci o făceam”,
spune Carmen Tănase.

Carmen Tănase mama
Carmen Tănase

Citește și: Câți bani a luat Carmen Tănase de pe urma serialului „Inimă de țigan”