Stiri

O tânără și-a transformat apartamentul în "spital", apoi a mințit că este diagnosticată cu cancer. Ce au găsit polițiștii în locuința ei

O tânără și-a transformat apartamentul în
O tânără care a mințit pe internet că e bolnavă de cancer riscă să stea la închisoare 10 ani. A făcut bani grei din donațiile internauților.

Madison Marie Russo, o tânără în vârstă de 19 ani, care locuiește în Bettendorf, Iowa, SUA, obișnuia să publice diverse filmulețe pe rețelele sociale în care își mințea urmăritorii că are cancer. Tânăra a fost luată în vizor de mai mulți medici care i-au văzut videoclipurile. O anchetă a fost deschisă și de polițiști.

Oamenii legii au descoperit faptul că tânăra și-ar fi transformat apartamentul într-un fals spital, iar la fața locului au fost găsite mai multe dovezi ale presupusei înșelăciuni: un stâlp pentru perfuzii care nu corespundea cu realitatea sau fotografii ale unor pacienți bolnavi de cancer pe care tânăra le-a distribuit

în mediul online ca fiind ale ei. Polițiștii au mai descoperit și faptul că tânăra avea un job cu jumătate de normă și, mai mult decât atât, juca chiar și golf în timpul liber, astfel era o persoană activă în viața privată.

Citește și: La 4 ani, avea dureri groaznice de stomac iar medicii au crezut că e apendicită. Ce i-au găsit, de fapt, în abdomen, după zile de investigații

În urma cercetărilor, Madison Marie Russo a pretins că a fost diagnosticată cu cancer pancreatic în stadiul 2. Tot ea a mai spus că este bolnavă de leucemie acută limfoblastică, dar și că are o tumoare „ de mărimea unei mingi de fotbal”. Și asta nu este tot. Tânără a precizat, în mediul online, că mai are de trăit doar cinci luni.

O tânără și-a transformat apartamentul în "spital"
O tânără și-a transformat apartamentul în "spital"

Madison riscă până la 10 ani de închisoare

După intervenția autorităților, Madison Marie Russo a fost arestată și acuzată de furt. În aceste momente a fost deschisă o anchetă, iar cazul său se află în curs de desfășurare. Se pare că, în cazul în care va fi găsită vinovată, tânăra de 19 ani riscă până la 10 ani de închisoare.

Citește și: Dimineața Nebună: Un deținut în vârstă de 20 de ani a încercat să evadeze printr-o metodă demnă de filme. Cum a distrus tencuiala unui perete- AUDIO

 Ea a fost eliberată din închisoarea Scott County Jail după ce a fost depusă o cauțiune de 10.000 de dolari în numerar în numele ei și așteaptă să se prezinte la proces. Ea va fi pusă sub acuzare pe 2 martie.