Divertisment

Întrebare fierbinte pentru Anda Adam la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Aveți îndrăzneala din Playboy și în viață reala?" Răspunsul neașteptat la artistei

Anda Adam, sexy in costum de baie
Anda Adam la "40 de intrebari cu Denise Rifai" despre perioada "Playboy" [Sursa foto: Instagram]
Anda Adam a raspuns tuturor provocarilor lansate de moderatoarea Denise Rifai in emisiunea "40 de intrebari..."

Artista a fost mereu o fire îndrăzneață, o prezența extrem de sexy atât în viață de zi cu zi cât și pe scena. Anda Adam nu s-a sfiit să abordeze mereu o atitudine de fata rea și provocatoare cu care a reușit să cucerească bărbați celebri de pe scena mondena românească și nu numai.

Anda Adam la "40 de intrebari cu Denise Rifai": “Aveți îndrăzneala din Playboy și în viața reală?”  

Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”
Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Anda Adam, în lacrimi la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Am fost părăsită, decizia i-a aparținut!"

Mai mult decât atât, Anda Adam a lașat la o parte orice fel de inhibiții și în anii 2000 a acceptat provocarea de a poza în Playboy, moment care i-a adus și mai mult capital de imagine. Daca cineva da "un search" pentru a vedea pozele în care artista își arata nurii în țoață splendoarea și fară nicio inhibiție, cu siguranță, ar fi de acord că artista are cu ce se mândri în ce

privește calitățile fizice. 

Cântăreața a subliniat de mai multe ori că nu regreta nicio secunda faptul că a pozat în Playboy, iar acum la mai bine de 23 de ani de la apariția ei fierbinte în celebra revista dedicata adulților, invitata în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai", Anda Adam a răspuns franc la întrebarea moderatoarei daca are îndrăzneală din Playboy și în viață reala. Artista, acum căsătorită cu Yosuf Mohaci a vorbit și despre acest capitol subliniind că: "Nu sunt cu atât de mult tupeu cum par, dar îmi place să par așa!"

Anda Adam la "40 de intrebari cu Denise Rifai": "Nu sunt cu atat de mult tupeu!"

Citește și: Anda Adam vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Ați regretat vreodat ă că ați dat Harvardul pe muzică?”, “Cât vă costă să țineti pasul cu moda?”, “Aveți îndrăzneala din Playboy și în viața reală?”, “Cum v-au schimbat operațiile estetice?”, “Ați fost parasită sau înșelată?”, “Cât de bine vă pricepeți la afaceri imobiliare?”, “De câte ori ați înotat împotriva curentului?  sunt doar cateva dintre cele 40 de intrebari adresate Andei Adam in editia de duminica a emisiunii prezentate de Denise Rifai, la Kanal D!