Stiri mondene

Andra a vorbit despre cel mai nou membru din familia ei. Fanii au insistat să afle cine este: "Am văzut întrebarea asta de mai multe ori!"

Andra, intrebata de cel mai nou membru al familiei
Andra a dezvaluit detalii despre cea care a intrat in familia ei [Sursa foto: Instagram]
Celebra cantareata a organizat pe Instagram o sesiune de Q&A unde fanii au avut ocazia sa ii puna intrebari si sa afle cele mai noi detalii din viata ei.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din Romania, vocea și stilul ei fiind inconfundabile. Pe lângă asta, cântăreața este și o familistă convinsa, iar cei doi copii ai sai împreună cu celebrul prezentator TV fac deliciul online-ului, mai ales de când fac podcasturi alaturi de părinții lor. David și Eva Măruță au sute de mii de admiratori pe rețelele de socializare, iar părinții lor sunt mândri de faptul că cei doi sunt iubiți și apreciați de copii și părinți laolaltă.

Andra: "Am văzut întrebarea asta de mai multe ori, și pe TikTok și pe Instagram"

Citește și: Andra, detalii neștiute despre prima întâlnire cu soțul ei, Cătălin Măruță: „Stăteam îmbrăcată până adormeam”

 Andra și Eva Măruță, dans de senzație pe Tik Tok. Clipul a strâns deja un milion de vizualizări
Andra și Eva Măruță[Sursa foto: Tik Tok ]

În cele mai noi story-uri făcute de Andra pe pagina ei de Instagram, fanii au fost curioși să afle cine este tânăra Ines, cea care este văzută foarte des în compania artistei și a copiilor ei.

Tânăra deja este văzută că un membru al familiei, iar Andra a hotărât să vorbească deschis despre acest subiect cu fanii ei: "Am văzut întrebarea asta de mai multe ori, și pe TikTok și pe Instagram. Ines face parte din familia noastră, într-adevăr, asta înainte să lucram împreună. ines a fost fana mea. Înainte să lucreze cu noi, venea la concertele mele că și fan după care a început să lucreze la podcast cu băieții și apoi cu mine pe online și face parte din familia noastră așa cum și ceilalți din echipa fac parte din familie și îi iubim",
a dezvăluit cântăreață înconjurată de copiii ei și evident, Ines.

Andra, asaltata de fani cu intrebari

Citește și: Anda Adam, în lacrimi la "40 de întrebări cu Denise Rifai": "Am fost părăsită, decizia i-a aparținut!"

Andra este un nume greu în lumea muzicala românească, iar concertele organizate de artista umplu sălile de spectacole la refuz. Cântăreață este iubita de toate generațiile și în ultimii ani face furori și pe online inclusiv pe rețelele de socializare unde de exemplu, pe Instagram, are peste 2 milioane de urmăritori.