Stiri

O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră: „Nu m-am așteptat să avem succes”. Ce trebuie să facă bărbatul

O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră
O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră [Sursa foto: Facebook /Rent my handy husband]
O femeie din Marea Britanie și-a scos soțul la închiriat pentru 40 de lire sterline pe oră. Iată ce știe să facă bărbatul.

Din dorința de a îmbina utilul cu plăcutul, o femeie și-a deschis o afacere aproape unică în lume. Își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră, iar anunțul se adresează în principal femeilor. „Afacerea” se bucură de un succes uriaș, bărbatul fiind nevoit să renunțe la principalul său loc de muncă pentru a acoperi cererea.

Mamă a 3 copii, Laura Young, în vârstă de 38 de ani, a ascultat un podcast despre un bărbat care își câștiga existența montând mobilă pentru alții.

Cunoscând abilitățile soțului său, i-a oferit serviciile prin intermediul unor platforme de reclamă și pe Facebook, iar în prezent agenda domnului Young este plină până la finalul lunii. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Noul ministru al Apărării, Angel Tâlvăr, „uitat acasă” de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Liderii Coaliției nu l-au luat la un eveniment legat de domeniul de care se ocupă

 O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră
O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră[Sursa foto: Facebook /Rent my handy husband]

Afacerea unde o femeie își închiriază soțul

Tot ce trebuie să facă bărbatul este să le onoreze pe femeile singure cu diferite servicii, cum ar fi montarea mobilei, montarea unui televizor, punerea perdelelor sau refacerea unui perete distrus, lucruri care reprezintă o problemă pentru cele care nu au un soț.

“Ne-am apucat de patru luni de această afacere. Nu m-am așteptat niciodată să crească atât de rapid și să avem așa mare succes. A trebuit să începem să refuzăm cereri și să ne reducem orele de lucru. La început, James lucra șase zile pe săptămână, de la 9 dimineața la 8 seara”.,   a spus Laura, conform  The Mirror.

 O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră
O femeie își închiriază soțul pentru 40 de lire pe oră[Sursa foto: Facebook /Rent my handy husband]

James nu prestează servicii electrice sau sanitare. Totodată, cuplul nu taxează pe lucrare, ci pe oră: 40 de lire sterline sau 250 de lire sterline pe zi.

Citeste si: Dimineața Nebună: Polițist român, prins beat la volan de colegii de la Rutieră. Ce scuză a avut agentul- AUDIO

„Este foarte bun la construit lucruri şi nu respectă instrucţiunile. Are o minte metodică şi ştie să gândească în afara schemei. El vede lucrurile diferit. Primul client a avut nevoie de înlocuirea unui cadru de uşă, iar de atunci cererile au curs. A trecut de la un pachet normal la mult mai mult, cum ar fi aşezarea unui covor şi reconstruirea unui perete”, a spus Laura.