Stiri

Elton John intră în universul Roblox, unde va găzdui un show virtual special: „Mă pregătesc să mă retrag de la turneele live”

elton john
Elton John a intrat în universul Roblox  [Sursa foto: Captura Video]
Elton John și-a proiectat propriul univers Roblox, care va găzdui o performanță virtuală specială la sfârșitul acestei luni.

Elton John a intrat în universul Roblox, cu propriul său spațiu, numit „Elton John Presents: Beyond the Yellow Brick Road”. Acesta a fost lansat joi, 3 noiembrie 2022, iar experiența metaverse include provocări interactive stabilite pentru cele mai mari melodii de succes ale cântărețului.

Jucătorii Roblox pot merge acum într-o călătorie virtuală prin cariera legendei muzicii, în vârstă de 75 de ani, și pot lua parte la provocări interactive cu cântece și chestionare trivia în „Elton John Presents: Beyond the Yellow Brick Road”, potrivit Billboard

Citeste si: Elton John le-a cântat, în premieră, fanilor, hit-ul pe care îl va lansa vineri alături de Britney Spears: „Hold me Closer”

În timp ce își încheie cariera de mai bine de 50 de ani, Elton John intră a cum în universul virtual, iar fanii se pot bucura de concertele sale live virtuale..

„Am văzut bucuria pe care Roblox a cumpărat-o fanilor mei și posibilitatea pe care o creează prin capacitatea de a interacționa cu fanii într-un mod atât de incitant și de viitor, a fost uimitor pentru mine”, a

spus John într-un comunicat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Elton John (@eltonjohn)

Utilizatorii Roblox pot răsfoi un magazin virtual pentru a își îmbrăca avatarurile în ținutele lui Elton John. Astfel, celebrul cântăreț reușește să ajungă la o la o nouă generație de fani, cei care obișnuiesc să își petreacă timpul în lumea virtuală. Experiența mai include și fotografii ale unor momente memorabile din cariera lui Elton John, provocări interactive pe cele mai mari hituri ale sale, vânători zilnice și teste de trivia. 

„Întotdeauna am fost eu însumi și mi-am folosit imaginea, ochelarii și muzica pentru a mă exprima, iar Roblox încurajează cu adevărat această exprimare. Acum fanii mei pot face același lucru, iar asta este foarte interesant”, a adăugat artistul.

Celebrul cântăreț a mai explicat că și-a dorit întotdeauna să „să privească în viitor”, iar proiectul Roblox „este următorul pas în această călătorie, în timp ce mă pregătesc să mă retrag de la turneele live după 50 de ani pe drum”.

elton john
Elton John a lansat experiența virtuală „Beyond The Yellow Brick Road pe Roblox” [Sursa foto: Roblox ]

Elton John „va susține” un concert virtual

„Beyond the Yellow Brick Road” va găzdui și o experiență de „performanță specială” în perioada 17-20 noiembrie. Premiera va avea loc pe 17 noiembrie și „concertul” va fi repetat în fiecare oră până pe 20 noiembrie, concertul de zece minute va prezenta „cele mai iubite melodii” ale lui Elton John.