Stiri

Dimineața Nebună: Noul ministru al Apărării, Angel Tâlvăr, „uitat acasă” de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă. Liderii Coaliției nu l-au luat la un eveniment legat de domeniul de care se ocupă

Noul ministru al Apărării, Angel Tâlvăr, „uitat acasă” de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă
Noul ministru al Apărării, Angel Tâlvăr, „uitat acasă” de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă [Sursa foto: Facebook]
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă l-au uitat acasă pe noul ministrul al Apărarii, Angel Tâlvăr. Cei doi lideri au vizitat o uzină militară în Dâmbovița.

Noul ministru al Apărării, Angel Tâlvăr nu a participat, împreună cu Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, la vizita de la fabrica IVECO Defence Vehicles, care livrează camioane pentru Armata Română. În fața jurnaliștilor, cei doi lideri ai coaliției au explicat că a fost vorba despre o lipsă de corelare și de o neînțelegere. Întrebat de ce Angel Tâlvăr, noul ministru al Apărării, nu este prezent, deși compania lucrează pentru Ministerul Apărării, premierul „ a dat vina ” pe Marcel Ciolacu, liderul de partid al noului ministru.

„Am crezut că îl anunță domnul președinte”, a spuspremierul Nicolae Ciucă. 

Nicolae Ciuca
Nicolae Ciuca[Sursa foto: Facebook]

Liderii Coaliției l-au uitat pe Angel Tîlvăr acasă

Cu toate acestea, liderul de la Palatul Victoria a dat asigurări legate de faptul că va ajunge în Dâmbovița în viitor și Tîlvăr, alături de colegul de la Economie, Florin Spătaru.

Citeste si: Ministerul Mediului a lansat o aplicaţie pentru monitorizarea calităţii aerului din România: „Oferă o imagine reală cu privire la trafic”

Domnul ministru abia a reușit să preia portofoliul ieri. A fost o chestiune de necorelare între noi și am crezut că îl anunță domnul președinte Ciolacu, dânsul a considerat că îl anunț eu. Domnul ministru va veni aici împreună cu domnul ministru al economiei atunci când vor considera că este necesar să discute elemente tehnice specifice celor două ministere”, a adăugat premierul.

Noul ministru al Apărării, Angel Tâlvăr, „uitat acasă” de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă
Noul ministru al Apărării, Angel Tâlvăr, [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dimineața Nebună: Cutremur de 5,3 grade pe scara Richter în România. A fost resimțit și la București. Audio

Despre acest subiect au discutat și matinalii Mișu și Cosmin în matinalul ”Dimineața nebună”. Cei care nu au fost pe frecvențe pot asculta întregul moment chiar aici.