Stiri mondene

Noi imagini cu Ed Sheeran plângând. Cântărețul a dat frâu liber durerii: "Pierderea asta a pus stăpânire pe viața mea"

Noi imagini cu Ed Sheeran plângând. Cântărețul a dat frâu liber durerii:
Noi imagini cu Ed Sheeran plângând [Sursa foto: Facebook]
„Mi s-a părut că era momentul potrivit pentru a deschide ușa și a lăsa oamenii să intre”, spune cântăreața despre documentarul în patru părți care va avea premiera pe 3 mai, cu două zile înainte de lansarea noului album Subtract.

Noua serie de documente Disney promite să se cufunde adânc în viața personală și luptele lui Ed Sheeran. Cel mai recent trailer al noii serii arată lupta lui Ed pentru a face față morții tragice a celui mai bun prieten al său, Jamal Edwards și despre cum a gestionat diagnosticul tulburător pe care l-a primit soția sa. Cherry a fost diagnosticată cu o tumoare în timp ce era însărcinată cu al doilea copil.

În videoclipul de două minute, sunt câteva scurte clipuri ale unui Ed vizibil emoționat în care vorbește despre pierderea prietenului său și despre luptele prin care a trebuit să treacă împreună cu soția sa.

Citește și: Ed Sheeran a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața lui. Soția lui însărcinată a fost diagnosticată cu o tumora inoperabilă

Ed Sheeran, vizibil emoționat

Noi imagini cu Ed Sheeran plângând[Sursa foto: Captura Video]

"Totul în viața mea s-a îmbunătățit mult când Cherry a intrat în asta. M-am căsătorit, am devenit un tată care are două fiice", spune cântăreața în timpul trailerului.

„Starea de sănătatea lui Cherry era foarte proastă și apoi, brusc, cel mai bun prieten al meu, Jamal, a murit”, continuă el explicând în timp ce vorbește despre cel mai greu moment din viața lui.

„Pierderea, pur și simplu mi-a pus stăpânire pe viața. De fiecare dată când se întâmplă ceva masiv, tind să scriu o melodie despre asta”, continuă el.

Cherry apare și ea în trailer și discută despre modul în care boala ei l-a afectat pe soțul ei. "Nu l-am văzut niciodată plângând pe scenă. Nu a avut timp să proceseze și să fie în pace cu gândurile lui. Simt că în fiecare moment învăț; viața este imprevizibilă, lucrurile se pot schimba foarte repede", a spus ea. 

Citește și: Staff-ul lui Harry Styles a fost jefuit în timpul turneului din Brazilia. Artistul ar fi fost în mașină când a avut loc tragicul eveniment

Noi imagini cu Ed Sheeran plângând[Sursa foto: Facebook]

„Întotdeauna am fost foarte păzit în viața mea personală și privată; singurul documentar pe care l-am făcut vreodată a fost unul care s-a concentrat pe compunerea mea de cântece”, a spus Sheeran într-o declarație. „Disney m-a abordat pentru a realiza un documentar în patru părți și mi s-a părut că era momentul potrivit pentru a deschide ușa și a lăsa oamenii să intre. Sper că oamenilor le place.”

Seria documentară în patru părți a lui Sheeran va fi difuzată pe Disney Plus pe 3 mai.