Stiri mondene

Ed Sheeran a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața lui. Soția lui însărcinată a fost diagnosticată cu o tumora inoperabilă

Ed Sheeran s-a luptat cu depresia
Ed Sheeran, dezvaluiri despre sarcina sotiei, boala cu care s-a confruntat iubirea lui din copilarie in timpul sarcinii [Sursa foto: Hepta si Instagram]
Ed Sheeran a dezvaluit ca sotia lui, Cherry a fost diagnosticata cu o tumoare in timp ce era insarcinata cu cel de-al doilea copil.

Cei doi au devenit părinți în mai 2022 când a venit pe lume micuță Jupiter. Ed Sheeran și soția lui sunt părinții și lui Lya Antarctica în vârstă de doi ani.

Cântărețul și iubita lui din copilărie au ținut sarcina secreta, însă artistul a dezvăluit că pe tot parcursul ei au avut parte de teama, depresie și stări de anxietate deoarece Cherry a fost diagnosticata cu o tumora pe care nu a putut să o trateze decât după nașterea copilului. 

Citește și: Miley Cyrus, dată în judecată de fostul sot, Liam Hemsworth? Single-ul "Flowers" i-ar cauza actorului numai probleme

Ed Sheeran, dezvaluiri tulburatoare despre cea mai grea perioada prin care a trecut

Într-un post pe care l-a publicat miercuri pe Instagram, cântărețul în vârstă de 31 de ani a explicat despre lupta să cu depresia în timp ce soția lui se confrunta cu probleme de sănătate în timp ce plângea moartea prietenului lui cel mai bun, Jamal Edwards.

Jamal, un producător muzical și fiul starului Brenda Edwards, a murit într-un mod tragic în urma unui atac de cord din cauza cocainei și a alcoolului în februarie 2022. 

Citește și: ”Am pierdut 150.000 de euro”. Alex Nicolae, confesiuni uluitoare despre dependența jocurilor de noroc. Actorul a rămas și fără apartament

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed a anunțat totodată și lansarea celui de-al șaselea album al sau, Subtract, explicând că a fost inspirat din tragediile pe care le-a trăit în ultima perioada: "Am lucrat la acest album, Subtract, de peste 10 ani, încercând să sculptez acustica perfecta a albumului, scriind și înregistrând sute de cântece cu o viziunea clara a ceea ce ar trebui să fie.

Ed Sheeran s-a luptat cu depresia si gandul ca prietenul lui cel mai bun a murit

Citește și: Leonardo DiCaprio s-a întors la Madalina Ghenea? Cum au fost surprinși cei doi într-un club din Milano

Apoi, la începutul anului 2022 mi s-au întâmplat o serie de evenimente care mi-au schimbat viață, sanatata mentala și apoi felul cum privesc muzica și arta. Faptul că scriu cântece, este un fel de terapie. Mă ajuta să dea sens sentimentelor mele. Scriu fară să mă gândesc cum ar arata cântecele, scriu orice îmi vine în minte.

Ed Sheeran despre tumoarea sotiei sale, Cherry
Ed Sheeran a vorbit in premiera despre noul sau album si despre depresia cu care s-a confruntat[Sursa foto: Instagram]

Cel mai bun prieten al meu, Jamal, a murit subit și m-am văzut nevoit să stau să îmi apar integritatea și cariera de compozitor. Era o spirala de frica, depresie și anxietate. Simțeam că mă înec cu capul la suprafață, uitandu-mă în sus, însă nu puteam să respir," a dezvaluit Ed Sheeran.