Stiri mondene

Noi concurenți intră în competiția Survivor România!

Noi concurenți intră în competiția Survivor România!
Faimoșilor și Războinicilor de la Survivor România li se vor alătura noi forțe după ce săptămâna trecută au plecat acasă câte doi concurenți din fiecare echipă.

Lupta se intensifică la Survivor România. Cele două echipe vor primi forțe proaspete în echipele lor, fapt care cu siguranță îi va ajuta în lupta lor pentru supraviețuire. La anunțul lui Daniel Pavel cele două echipe s-au bucurat nespus de mult. Cine sunt noii concurenți care vor păși în competiția din Dominicană, vom afla miercuri seara de la 20:00. 

Noi concurenți intră în competiția Survivor România!

Val de reacții după gestul extrem al Simonei Hapciuc

Plecarea Simonei Hapciuc a stârnit un val de reacții în tabăra Faimoșilor care consideră că gestul ei extrem de a nu-și lua rămas-bun de la unii dintre foști colegi: Culiță, Jador, Zanni și Sebastian Chițoșcă. 

Faimoșii spun că Simona Hapciuc este o femeie rea și că nu ar fi trebuit să recurgă la acest gest având în vedere că eliminările fac parte din competiția Survivor România.

„La final a fîcut o fază foarte urâtă”, spune Sebastian. 

„Mulți vorbesc despre, `hai să fim o echipă`, dar s-a făcut o analiză de consiliu, apoi veniți voi cu becul, aprindetț becul, ca și când noi nu știam", spune și Zanni. 

Jador a fost și el de parere ca Simona este un om rautacios: „Are ură în suflet, e un om răutăcios"

Invitată să vorbească în cadrul emisiunii Teo Show de la Kanal D, Simona Hapciuc a declarat că nu avea cum să-i ia în brațe pe cei despre care ea consideră că au votat-o pe nedrept. Dacă și-ar fi luat „rămas-bun” de la toată lumea cu zâmbetul pe buze ar fi fost catalogată drept o persoană falsă, așa că a decis că este mai bine să facă ce simte în acele momente.

„Nu m-am gândit că o să mi se aducă multe critici și nici nu cred că mi-au adus multe critici. Azi-noapte după ce am primit și eu telefonul chiar am reușit să parcurg și eu câteva sute de comentarii și majoritatea oamenilor sunt de acord cu ce am făcut. Eu nu puteam să merg la acei oameni care m-au votat pe mine pe nedrept și să-i iau în brațe... ca și cum am fi o mare familie. Ce caracter aș fi arătat eu?”, a spus ieri fosta concurentă.