Stiri mondene

Simona Hapciuc, primele declarații după eliminarea de la Survivor: „Ar fi trebuit să iasă Majda, Culiță, Roxana și Jador!"

Simona Hapciuc, primele declarații după eliminarea de la Survivor: „Ar fi trebuit să iasă Majda, Culiță, Roxana și Jador!
Simona Hapciuc a părăsit aseară competiția Survivor, iar astăzi a vorbit despre acest aspect în direct la Teo Show. Faimoasa spune că nu trebuia să iasă ea

Simona Hapciuc spune că nu și-a meritat nominalizarea de aseară la Survivor România, ea fiind una dintre cele mai bune concurente care a adus puncte chiar și atunci când a fost accidentată. În opinia ei, ar fi trebuit i să plece acasă Majda, urmată de Roxana Nemeș, Culiță și Jador. Despre toate acestea, dar și despre decizia ei controversată de a nu-și lua „rămas-bun” de la băieți, Simona Hapciuc a vorbit la Teo Show. 

Motivul pentru care Simona Hapciuc nu i-a îmbrățișat pe Zanni, Culiță, Jador și Sebastian Chițoșcă
Motivul pentru care Simona Hapciuc nu i-a îmbrățișat pe Zanni, Culiță, Jador și Sebastian Chițoșcă[Sursa foto: Captură YouTube]

Simona Hapciuc, val de declarații uimitoare la Teo Show: „Nu am vrut să intru în strategii”

Simona Hapciuc, Faimoasa de la Survivor România, consideră că nu problema ei medicală sau condiția fizică de pe traseu au trimis-o acasă, ci mai degrabă faptul că nu a vrut să facă parte din strategiile taberelor din camp. 

Motivul pentru care Simona Hapciuc nu i-a îmbrățișat pe Zanni, Culiță, Jador și Sebastian Chițoșcă
Motivul pentru care Simona Hapciuc nu i-a îmbrățișat pe Zanni, Culiță, Jador și Sebastian Chițoșcă[Sursa foto: Captură YouTube]

„Nu meritam să ies acum. Am fost una dintre cele mai bune concurente, nu doar din echipa Faimoșilor, ci în general.  Erau cel puțin 4 persoane care ar fi meritat să iasă înainte mea: Majda, Culiță, Roxana Nemeș și Jador. Consider că am fost mai bună decât ei pe traseu.  Să nu uitam ca Survivor nu e doar un joc sportiv, e si un joc de strategii. În momentul în care am venit aici mi-am asumat că voi fi o fire dreapta, ca în viața de zi cu zi.  Nu am vrut să intru în strategii, în grupulețe și am avut de pierdut. Cu Jador și Culiță am avut nenumarăte altercații, iar celelălte persoane care m-au votat au fost pur și simplu influențate de ei.  Băieții din echipa noastră erau majoritatea niște misogni, au spus-o și alte fete, au spus-o și cei din echipa Războinicilor. A se vedea și ultima declarație făcută de Musty în consiliul de nominalizare. Ei își caută în noi soțiile, mamele, servitoarele. Când venea cineva ca mine, care nu se lăsa călcat în picioare, nu am fost o fire prea plăcută", a declarat Simona Hapciuc. 

Motivul pentru care Simona Hapciuc nu i-a îmbrățișat pe Zanni, Culiță, Jador și Sebastian Chițoșcă

Simona a declarat că Jador și Culiță i-au spus înainte de a o vota că ar fi trebuit să o propună pe Majda, doar că nu au făcut acest lucru pentru că ea le gătea și le spăla hainele. Întrebată dacă s-a gândit că va fi judecată pentru gestul ei de final, Simona a explicat:  „Nu m-am gândit că o să mi se aducă multe critici și nici nu cred că mi-au adus multe critici. Azi-noapte după ce am primit și eu telefonul chiar am reușit să parcurg și eu câteva sute de comentarii și majoritatea oamenilor sunt de acord cu ce am făcut. Eu nu puteam să merg la acei oameni care m-au votat pe mine pe nedrept și să-i iau în brațe... ca și cum am fi o mare familie. Ce caracter aș fi arătat eu?”