Stiri mondene

Marilena de la Survivor România a ajuns acasă. A fost așteptată la aeroport de iubit

Marilena de la Survivor România a ajuns acasă
Marilena de la Survivor s-a întors aseară din Republica Dominiacană alături de ceilalți doi colegi care au fost eliminați.

Marilena Căciurean a fost una dintre cele mai puternice concurente din echipa Răzbinicilor, însă unele evenimente neplăcute au făcut-o să cedeze puțin câte puțin și să nu-și mai dorească să facă parte din competiția Survivor România. În urma descalificării sale, Marilena a ajuns aseară în aerportul din România, unde a fost așteptată de familie, iubit, dar și câțiva prieteni.

Războinica a ajuns acasă lângă cei dragi, acolo unde avea cea mai mare nevoie să fie în urma experiențelor din junglă.

Marilena de la Survivor România a ajuns acasă

„Este un sentiment minunat. Îmi doream foarte mult să ajung în momentul ăsta. Am foarte multe emoții. Sunt fericită că zâmbesc din nou”, a declarat Marilena de la Războinici, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Marilena recunoaște că este posibil să regrete descalificarea: „Cu siguranță o să-mi pară rău că nu am rezistat mai mult”

Descalificarea Marilenei nu a fost un lucru ușor și a recunoscut că este posibil ca la un moment să simtă o oarecare părere de rău pentru această decizie.

„Până în momentul de față nu regret că am luat această decizie. M-am gândit foarte mult. Cu siguranță o să îmi pară rău că nu am rezistat mai mult, dar am încercat. Dorul de familie m-a făcut să mă întorc și nu regret. Nu mai puteam efectiv să trăiesc fără mâncare. Este un show 100% real și m-am convins de acest lucru”, a adăugat Marilena de la Războinici.

Totodată, Mari a mai declarat că simtea din partea colegilor ei că în ultima vreme nu dădeau totul pe traseu, fapt care o nemulțumea și devenea din ce în ce mai dezamăgită. 

Marilena de la Survivor România a ajuns acasă

„Eu sunt o persoană foarte competitivă. Am observat și am simțit din partea colegilor mei că nu trăgeau până la capăt, deși strigam că eram o familie. La început eram o familie, dar s-a distrus chestia asta. S-a ajuns să fim individuali. Am avut foarte multe conflcite cu unii dintre ei pentru că am considerat să fiu sinceră, iar ei au luat-o prea personal. Asta a afectat relația pe care o aveam înainte. S-au format, într-adevăr, două grupuri. Am ales să mă retrag de partea celor corecți”, a dezvăluit Marilena pentru aceeași sursă citată. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)