Stiri mondene

Alin Sălăjean s-a întors din Republica Dominicană. Primele declarații: „Riscam să ajung în scaun cu rotile”

Alin Sălăjean s-a întors din Republica Dominicană
Alin Sălăjean, „Buturuga”, a ajuns acasă aseară din jungla din Dominicană și a făcut primele declarații despre experiența Survivor.

Alin Sălăjean își dorea cu ardoare să staea cât mai mult în competiția Survivor România, dar din păcate, problemele de sănătate nu l-au lăsat să-și ducă visul până la capăt. Alin Sălăjean a suferit o accidentare și în urma mai multor analize medicii au decis că nu mai poate continua competiția pentru supraviețuire. Duminică seara Războinicul a ajuns acasă și a făcut primele declarații despre ce a înseamnat pentru el competiția din Republica Dominicană.

„Buturuga mică nu a răsturnat carul mare, nu a câștigat premiul cel mare, eu sunt bine. Dacă eu nu aveam problema la spate, o problemă destul de gravă, ajungeam în finala Survivor 2021. Dacă eu continuam această competiție, riscam să vin de acolo în scaun cu rotile”, a spus Alin Sălăjean la sosirea în țară.

Alin Sălăjean: „Dacă eu continuam cu modestia pe care am arătat-o în acest show...”

Războinicul este de părere că experiența Survivor România l-a schimbat complet și s-a întors un alt om din jungla din Republica Dominicană. 

Alin Sălăjean s-a întors din Republica Dominicană

„Alin Sălăjean s-a întors în proporție de 95% alt om. Un om care știe să încaseze foarte mult, am încasat foarte multe acolo, inclusiv de la echipa sălbaticilor, cât și de la echipa Războinicilor. Un om care nu credea că poate să plece capul la niște adevăruri spuse, dar mă gândeam că dacă Iisus l-a iertat pe cel care l-a vândut, cine sunt eu să nu-i iert pe acești oameni. Dacă eu continuam cu modestia pe care am arătat-o în acest show cu umilința în corzi, că nu pot să fiu un om umil pentru oricine, dar umilința cea bună în viață cred că am atins lucruri pe care eu nu le aveam acasă. Eu îmi doresc să merg pe acest drum, sper să mă și țină, pentru că eu acasă eram diametral opus, o fire mai vulcanică, care ținea supărare pentru cei care mă atacau”, spune Alin Sălăjean pentru WOWbiz.ro 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Survivor Romania (@survivorromania.oficial)