Stiri

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria ”James Bond”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria ”James Bond”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend
„No Time to Die”, al 25-lea film din seria ”James Bond”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend [Sursa foto: Captură YouTube]
Lungmetrajul „No Time to Die” a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend. Avem detalii în articol!

Al 25-lea film din franciza James Bond, ”No Time to Die”, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend. Potrivit boxofficemojo.com, lungmetrajul a reușit încasări de 56 de milioane de dolari, ușor sub așteptările producătorilor. La nivel mondial, ”No Time to Die” al cărui buget de producţie a fost de 200 de milioane de dolari a depăşit pragul de 300 de milioane de dolari încasări.

„No Time to Die”, al 25-lea film din seria ”James Bond”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend
„No Time to Die”, al 25-lea film din seria ”James Bond”, pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend[Sursa foto: Captură YouTube]

Filmul „ No Time to Die ”, ultimul în care actorul Daniel Craig îmbracă haina agentului 007 îi are în distribuție pe Rami Malek, Lashana Lynch, Léa Seydoux, Ana de Armas, Ben Whishaw şi Christoph Waltz. În ceea ce privește acțiunea din „No Time to Die”, aceasta are loc după cinci ani de la evenimentele din „Spectre”, când Bond a decis să lase în urmă viaţa de agent secret şi să se bucure de libertate în Jamaica. 

Trailer- No Time to Die

Pe a doua poziție în clasament a debutat „Venom: Let There Be Carnage”, filmul regizat de Andy Serkis, unde îl are în rol principal pe Tom Hardy, iar din distribuţie fac parte Woody Harrelson şi Michelle Williams. Pelicula a obținut încasări de 32 de milioane de dolari.

Trailer- Venom: Let There Be Carnage 

Animaţia „The Addams Family 2” a coborât un loc în clasament, până pe trei, a generat încasări de 10 milioane de dolari, în al doilea weekend de la premieră.

Trailer: The Addams Family 2 

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de filmul fantasy „Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” al Marvel, filmul „The Many Saints of Newark”, prequel al serialului „The Sopranos” regizat de Alan Taylor, cu Alessandro Nivola şi Leslie Odom Jr. în distribuţie, comedia SF „Free Guy”, drama „Lamb”, drama muzicală „Dear Evan Hansen”, filmul horror „Candyman” şi „Met Opera: Boris Godunov”.