Stiri

”Jungle Cruise” cu Emily Blunt şi Dwayne Johnso, pe primul loc în box-office-ul nord-american

”Jungle Cruise” cu Emily Blunt şi Dwayne Johnso, pe primul loc în box-office-ul nord-american
”Jungle Cruise” cu Emily Blunt şi Dwayne Johnso, pe primul loc în box-office-ul nord-american [Sursa foto: Captură YouTube]
Producţia Disney ”Jungle Cruise ” debutează pe primul loc în box-office-ul nord-american.

Filmul ”Jungle Cruise'”, prezentat în premieră pe marile ecrane din America de Nord în acest weekend, a adus Disney în fruntea box-office-ului nord-american de weekwnd. Producția Disney a reușit să încaseze din cinematografe 34,2 milioane de dolari şi alte 30 de milioane de dolari pe Disney Plus. 

Trailer- Jungle Cruise

Pe a doua poziție în clasament a debutat filmul fantastic medieval „The Green Knight”, distribuit de A24.

Pelicula a obținut încasări de 6,78 milioane de dolari, în primul său weekend în cinematografe. 

Trailer- The Green Knight 

”Old”, noul thriller cu accente fantasy regizat de cineastul M. Night Shyamalan a coborât un loc în top, până pe trei, după ce a generat încasări de 30,6 milioane de dolari.  

Trailer- Old

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de Thrillerul de acţiune „ Black Widow ”, cu Scarlett Johansson în rol principal, drama „Stillwater” (Focus Features), regizată de Tom McCarthy, cu Matt Damon, „Space Jam” (Warner Bros.), „Snake Eyes” (Paramount Pictures), derivat din povestea „G.I. Joe” şi regizat de Robert Schwentke, filmul de acţiune „F9: The Fast Saga” (Universal Pictures), cu Vin Diesel în rol principal, ilmul de acţiune „Escape Room: Tournament of Champions” (Sony) şi animaţia animaţia „The Boss Baby: Family Business” (Universal Pictures).