Stiri

Lungmetrajul „Old”, regizat de M. Night Shyamalan, pe primul loc în box office-ul nord-american

Lungmetrajul „Old”, regizat de M. Night Shyamalan, pe primul loc în box office-ul nord-american
Lungmetrajul „Old”, regizat de M. Night Shyamalan, pe primul loc în box office-ul nord-american [Sursa foto: Captură YouTube]
Lungmetrajul „Old”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal și Rufus Sewell în distribuție, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american.

Potrivit boxofficemojo.com, lungmetrajul „Old”, regizat de M. Night Shyamalan, cu Gael García Bernal şi Rufus Sewell în distribuţie, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. În primul weekend, pelicula a obținut încasări de 16,5 milioane de dolari.

Trailer: Old

Pe a doua poziție în clasament a debutat ”Snake Eyes”, derivat din povestea „G.I. Joe” şi regizat de Robert Schwentke.

Fimul a obținut încasări de 13,3 milioane de dolari.

Trailer: Snake Eyes 

„Black Widow”, cu Scarlett Johansson în rol principal, a coborât un loc în top, până pe trei, după ce a generat încasări de 11,6 milioane de dolari în al treilea weekend de la lansare. Pelicula o are în prim plan pe Natasha Romanoff, care este nevoită să îşi confrunte trecutul după ce se trezeşte prinsă într-o conspiraţie ce are legătură cu viaţa ei. Urmărită de o forţă care pare decisă să o doboare, Natasha trebuie să facă faţă repercusiunilor din perioada în care era spion. Acțiunea din “ Black Widow ” (Văduva Neagră) se petrece, din punct de vedere cronologic, înainte de “Avengers: Infinity War”.

Trailer: Black Widow

Top 10 al box office-ului nord-american este completat de „Space Jam: A New Legacy”, cu LeBron James, filmul de acţiune „F9: The Fast Saga”, cu Vin Diesel în rol principal,  filmul de acţiune „Escape Room: Tournament of Champions”, animaţia „The Boss Baby: Family Business”, lungmetrajul horror „The Forever Purge”, thrillerul „A Quiet Place Part II” şi de documentarul „Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain”.