Stiri mondene

Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia! Cum s-a vindecat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Am regăsit calea spre mintea și sufletul meu”

Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia
Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Nucă le-a oferit fanilor noi detalii despre lupta cu depresia! Ce sfaturi le-a dat fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” internauților?!

Cu toate că o vedem mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie, viața i-a dat o lovitură grea Nicoletei Nucă! Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” s-a confruntat cu depresia și le-a spus fanilor cum a reușit să treacă peste! De curând, artista a decis să răspundă la câteva curiozități fanilor din mediul online, prin intermediul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram.

Întrebată de unul din fani cum a trecut peste depresie, Nicoleta Nucă a răspuns fără ezitare.  

Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia
Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia[Sursa foto: Instagram]

„Depresia este foarte individuală, la fel și modul de a o depăși. Nu există o rețetă potrivită pentru toată lumea, însă îți pot spune ce m-a ajutat pe mine: suportul și înțelegerea constantă a oamenilor dragi, asta însemnând în cazul meu să fiu lăsată să fac fix cât pot, să duc energie fizică și, mai ales, psihică, să nu mă simt presată și să fac lucrurile în ritmul meu, să fiu susținută atunci când mă prăbușeam și să pot comunica oricând aveam

nevoie, cu cine aveam nevoie. Am apelat, pe lângă susținerea celor apropiați, la ajutorul unui psihoterapeut care m-a ghidat și m-a ajutat să regăsesc calea spre mintea și sufletul meu și să identific metodele care mă ajută pe mine”
, a scris fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, la InstaStory. 

Nicoleta Nucă, adevărul despre operația la nas

Nu este un secret petru nimeni faptul că, în ultimii ani, majoritatea vedetelor au apelat la medicul estetician! Dacă unele vedete evită, pe cât posibil, acest subiect, Nicoleta Nucă și-a asumat public că a apelat la medicul estetician din motive care țin de sănătate. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” le-a dezvăluit fanilor din mediul online despre operația la nas. 

Citeste si: Nicoleta Nucă, declarații emoționante despre copii. Artista a dezvăluit la „Invitatul de 12” că ar vrea să devină mamă: „

Operația mea la nas este reușită și din punct de vedere funcțional, dar o să explic toată povestea ca să înțelegeți exact despre ce este vorba. De aproximativ 10 ani mă confrunt cu hipertrofia mucoasei nazale, mai exact, această problemă a fost declanșată în urma unei răceli foarte vechi.

Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia!
Nicoleta Nucă, noi dezvăluiri despre lupta cu depresia![Sursa foto: Instagram]

Am folosit picături de nas și am rămas dependentă de ele, din păcate, eu nu am reușit să scap de această dependență și această hipertrofie a mucoasei nazale se poate trata prin diferite metode, printre care și radiofrecvența. Pe lângă această problemă aveam și o ușoară deviație de sept și atunci am apelat la rinoplastie pentru a corecta deviația de sept și pentru a rezolva această hipertrofie a mucoasei nazale”,  a spus artista.

Citește continuarea aic i!