Stiri mondene

Nicoleta Nucă, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”, dezvăluiri inedite despre perioada adolescenței: ”Am crescut într-un mediu mai tensionat”

Nicoleta Nucă, dezvăluiri inedite despre perioada adolescenței
Nicoleta Nucă, dezvăluiri inedite despre perioada adolescenței [Sursa foto: Captură YouTube]
Nicoleta Nucă a fost ”Invitatul de 12” al lui Cosmin Cernat și le-a vorbit ascultătorilor Radio Impuls despre perioada copilăriei. Uite ce confesiuni a făcut

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai apreciate și talentate artiste din România! În ediția de dumincă, 24 octombrie, frumoasa artistă a fost ”Invitatul de 12” de la Radio Impuls și în emisiunea moderată de Cosmin Cernat, fosta concurentă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” și-a deschis sufletul în faţa ascultătorilor  și a vorbit despre perioada din copilăria sa, despre perioadele mai dificile prin care a trecut de-a lungul vieții sale, dar și despre carieră.

Nicoleta Nucă, dezvăluiri inedite despre perioada adolescenței
Nicoleta Nucă, dezvăluiri inedite despre perioada adolescenței[Sursa foto: Captură YouTube]

Nicoleta Nucă a dezvăluit că în perioada adolescentei nu a fost rebelă, ba din contră, a fost un copil exemplu, care nu voia să iasă din cuvântul părinților, și mai ales „să-i facă de râs”, așa cum era preconcepția în Republica Moldova. Mai mult decât atât, Nicoleta Nucă spune că era preferata profesorilor, și nu doar pentru că învăța bine la școală, dar și pentru că era genul de elevă care știa cum să-i pună la punct pe ceilalți colegi ai săi, mai ales pe băieții care încercau să mai facă boacăne.  

„Cu siguranță știi că adolescenții tind să devină mai rebeli. Adolescența e o perioadă mai dubioasă. Eu am fost foarte cuminte. La școală eram eleva pe care o plăceau profesorii, încercam să-i pun la punct și pe cei care erau un pic mai hotici. În privința asta eram îndrăgită și știam și cum să o dau bine. Pur și simplu, într-un mod educat, respectuos și cu bun simț, știam să spun lucrurilor pe nume.

Nu eram nici aia care pârăște ca să zic așa, știam cum să fiu aia bună și în tabăra colegilor și în tabăra profesorilor”,   a spus Nicoleta Nucă.

Nicoleta Nucă, despre momentele dificile din viața sa

În continuare, Nicoleta Nucă le-a povestit ascultătorilor Radio Impuls despre momentele dificile care i-au marcat viaţa, dar şi modul în care a reuşit să treacă, în cele din urmă, peste ele. Conform spuselor sale, lupta cu depresia a fost una dintre problemele cu care s-a luptat fosta concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities.

„Cred că am fost nevoită să devin așa calculată și rațională, din cauza mai multor factori, dar și din cauza statutului familiei mele, mai ales al tatălui meu. Și în Republica Moldova, mai ales, încă mai erau concepțiile astea, să nu se zică ceva despre „fata lui Nucă”. Trebuia să fiu cumva perfectă și treaba asta m-a format. Am crescut într-un mediu mai tensionat față de alți copii, dar nu pot să zic că am fost un copil tensionat sau depresiv, cum văd că mai nou este un trend. Poate că nu e un trend și că poate e aiurea ce spun, dar mi se pare că a devenit un pic un trend să văd în rândul adolescenților de 12-13 ani că sunt în depresie. Nici nu cred că conștientizează încă”,  a mai spus Nicoleta Nucă.