Stiri mondene

Nicoleta Nucă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre operația la nas: ”Nu am reușit să scap de această dependență”

Ncoleta Nucă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre operația la nas
Ncoleta Nucă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre operația la nas [Sursa foto: Instagram]
Nicoleta Nucă le-a povestit fanilor din mediul online despre operația la nas. Uite ce dezvăluiri a făcut concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities!

Nicoleta Nucă este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România! Concurenta de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” s-a făcut remarcată în cadrul show-ului de talente ”X Factor”. Interpreta de muzică ușoară și pop a cucerit publicul cu frumusețea și cu vocea excepțională, iar după competiția televizată, artista s-a lansat în forță pe piața muzicală.

Intervențiile chirurgicale au devenit în rândul vedetelor un subiect foarte controversat în showbiz-ul românesc.

În ultimii ani, majoritatea vedetelor au apelat la medicul estetician. Dacă unele vedete evită, pe cât posibil, acest subiect, concurenta de la ”Bravo, ai stil” Celebrities” și-a asumat public că a apelat la medicul estetician din motive care țin de sănătate. În urmă cu câteva ore, Nicoleta Nucă le-a dezvăluit fanilor din mediul online despre operația la nas. Conform spuselor sale, vedeta a fost nevoită să se confrunte cu o hipertrofie mucoasă nazală, motiv pentru care a intervenit puțin estetic.

Nicoleta Nucă: ” Am folosit picături de nas și am rămas dependentă de ele”

Ncoleta Nucă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre operația la nas
Ncoleta Nucă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre operația la nas[Sursa foto: Instagram]

”Operația mea la nas este reușită și din punct de vedere funcțional, dar o să explic toată povestea ca să înțelegeți exact despre ce este vorba. De aproximativ 10 ani mă confrunt cu hipertrofia mucoasei nazale, mai exact, această problemă a fost declanșată în urma unei răceli foarte vechi.

Am folosit picături de nas și am rămas dependentă de ele, din păcate, eu nu am reușit să scap de această dependență și această hipertrofie a mucoasei nazale se poate trata prin diferite metode, printre care și radiofrecvența. Pe lângă această problemă aveam și o ușoară deviație de sept și atunci am apelat la rinoplastie pentru a corecta deviația de sept și pentru a rezolva această hipertrofie a mucoasei nazale.

Ncoleta Nucă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre operația la nas
Ncoleta Nucă de la ”Bravo, ai stil! Celebrities, adevărul despre operația la nas[Sursa foto: Instagram]

Am intervenit și foarte puțin estetic, iar în urma operației care este foarte reușită din punct de vedere funcțional, deviația de sept a fost corectată, am făcut și această hipertrofie a mucoasei, dar medicul mă avertizase că la următoarea răceală dacă o să revin la picăturile de nas, voi reveni și la dependența de picături, respectiv la hipertrofia mucoasei nazale, Din păcate, aceasta se tratează foarte greu. Din punct de vedere funcțional, nasul meu este perfect, septurile sunt perfecte și corecte, însă din cauza răcerilor pe care tot le-am avut în utima perioadă am revenit la această dependență de picături de nas. Aș putea să scap de această hipertrofie dacă aș face din nou radiofrecvența, dar cu toată sinceritatea, încă nu reușesc să mă adun psihic să fac treaba asta pentru că nu este o procedură tocmai păcută. Momentan nu am curaj!”, a spus Nicoleta Nucă la InstaStory.