Stiri mondene

Nicole Cherry, victima hărțuirii pe internet: „Oamenii au tendința să-ți găsească defecte”

Nicole Cherry, victima hărțuirii pe internet
Nicole Cherry [Sursa foto: Facebook]
Nicole Cherry a povestit cum criticile din mediul online au reușit să o afecteze. Uite ce cofesiuni a făcut artista!

Nicole Cherry, una dintre cele mai iubite și cunoscute artiste din România, a fost victima hărțuirii pe internet! Invitată în cadrul unui podcast, noul artist Global Records a dezvăluit că a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea internauților. Cântăreața este de părere că atunci când un artist devine cunoscut, oamenii au tendința să-l critice și să-i găsescă defecte. Din fericire, vedeta a reușit să treacă peste acea perioadă grea din viața sa, spunând că se bucură de succesul altora.

Mai mult, Nicole Cherry simte că a deschis drumul pentru alți copii în industria muzicală, iar vârsta nu este un impediment pentru o carieră în muzică.

Nicole Cherry, victima hărțuirii pe internet
Nicole Cherry[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Nicole Cherry, primele declarații despre rolul de mamă! Cum se descurcă artista în această perioadă: „Atunci vom simți cu adevărat că suntem părinți”

Am fost victima bullying-ului, a experiențelor legate de mediul online. De aceea am compus și piesa ‘’Cuvintele tale’’. Oamenii au tendința, ca după ce devii cunoscut, să îți găsească defecte. Ei consideră că în spatele unui om de succes, trebuie să fie ceva rău. Cred că noi trebuie să învățăm să ne bucurăm de succesul altuia, pentru că atunci va veni succesul și la noi(..) Eu mă bucur pentru cei care au reușit. Simt că și eu am reușit și cred că am deschis drumuri pentru alți copii. Un copil poate să aibă o meserie din muzica , a povestit Nicole Cherry.

Nicole Cherry, victima hărțuirii pe internet
Nicole Cherry[Sursa foto: Facebook]

Nicole Cherry, selectivă în alegerea pieselor: „F iecare piesă are o poveste și le simt foarte tare că sunt ale mele”  

În continuare, Nicole Cherry a dezvăluit că este o persoană extrem de selectivă când vine vorba de piesele pe care le lansează, motiv pentru care nicio piesă nu trece mai departe dacă nu este aprobată de ea.

Nicole Cherry, victima hărțuirii pe internet
Nicole Cherry[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Nicole Cherry, detalii neștiute despre începuturile carierei sale: „Fusesem în multe locuri și toată lumea îmi spunea că sunt prea mică”

„Eu îmi aleg piesele 100% și ele fac parte din mine. Le iubesc și fiecare piesă are o poveste și le simt foarte tare că sunt ale mele. Niciodată nu au venit "Nicole, asta e piesa pentru tine, am vrea să o cânți". Nu, nu există așa ceva la mine. Sinceritatea asta a mea că am zis mie nu-mi place piesa asta, nu mă văd pe ea, poate ea era un hit, dar nu simt că face parte din mine nu aș putea să o cânt. Eu nu cânt perfect și știu că nu cânt perfect. Nici nu vreau asta, eu doresc să transmit emoție", a mai spus artista.