Stiri mondene

Nicole Cherry, prima fotografie cu fetița din burtică! Artista este în culmea fericirii: ”Un pupic din partea Anastasiei”

Nicole Cherry, prima fotografie cu fetița din burtică! Artista este în culmea fericiri
Nicole Cherry, prima fotografie cu fetița din burtică! Artista este în culmea fericiri [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry va deveni pentru prima oară mamă! Artista le-a arătat fanilor din mediul online prima fotografie cu micuța Anastasia. Avem imaginea în articol!

În luna decembrie, Nicole Cherry va deveni mămică pentru prima oară. Tânăra artistă așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va ține fetița în brațe. Fiind extrem de activă pe rețelele sociale, vedeta și-a ținut mereu fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în această perioadă din viața ei. Recent, Nicole Cherry și-a bucurat susținătorii, prin intermediul unei fotografii de colecție. Mai exact, cântăreața a fost la prima ei ecografie 5D și le-a arătat fanilor prima imagine cu micuța Anastasia. 

”Un pupic din partea Anastasiei”, a scris Nicole Cherry.

Nicole Cherry, prima fotografie cu fetița din burtică! Artista este în culmea fericiri
Nicole Cherry, prima fotografie cu fetița din burtică! Artista este în culmea fericiri[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, motivul pentru care nu își va afișa fetița pe rețelele sociale

În urmă cu ceva timp, Nicole Cherry a organizat pe pagina sa de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, acolo unde artista le-a oferit fanilor săi cele mai noi amănunte despre sarcină.

Una dintre curiozitățile internauților a fost referitoare la copil, spunând dacă o să-și afișeze fetița pe rețelele sociale. Conform spuselor sale, vedeta a luat deja decizia de a nu posta fotografii cu fetița ei. 

Nicole Cherry, prima fotografie cu fetița din burtică! Artista este în culmea fericirii
Nicole Cherry, prima fotografie cu fetița din burtică! Artista este în culmea fericirii[Sursa foto: Instagram]

Nu în primele luni! Simt că e mai bine să crească puțin. Nu îmi plăcea ideea să o afișez din prima zi de viață.(...) Clar o să vă anunț și o să știe toată lumea când se întâmplă, doar că o să o țin așa puțin pentru mine să mă bucur eu în primele luni și după o să vă arăt și vouă.”, a scris Nicole Cherry  la InstaStory.