Stiri

Nicole Cherry, noul artist Global Records! Artista, primele declarații: „Sunt fericită de toate schimbările pe care mi le aduce 2022”

Nicole Cherry, noul artist Global Records
Nicole Cherry, noul artist Global Records [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry își anunță revenirea pe scena muzicală printr-un nou parteneriat între artistă și casă de discuri, Global Records. Avem detalii în articol!

Global Record este casa de discuri ce are în subordinea sa zeci de artiști cunoscuți, renumiți, apreciați, iar acum se pare că echipa lor s-a mai mărit cu încă o persoană. Este vorba de Nicole Cherry, artista de 23 de ani, fiind extrem de cunoscută și apreciată. Vedeta a cunoscut succesul de foarte mică, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul „Memories”! Îndrăgita artistă a fost cea care a făcut oficial anunțul de care este foarte mândră, spunând că a semnat un contract cu cea mai independentă casă de discri din România.

Nicole Cherry, noul artist Global Records
Nicole Cherry, noul artist Global Records[Sursa foto: Instagram]

„Sunt super fericită de toate schimbările pe care mi le aduce 2022. Acum sunt în familia Global Records şi abia aştept să lansăm toată muzica pe care o pregătim” a declarat Nicole Cherry.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nicole Cherry a semnat cu Global Records

Pentru că nu vor să piardă timpul, Nicole Cherry și Global Records au pornit deja lucrul la noi lansări pentru anul 2022. O piesă nouă este de așteptat în viitorul foarte apropiat! Mai mult, artista a luat parte la o ședință foto cu fotograful Ștefan Dani, Ana Cucută (make-up artist), George Cozma (Hair) și Lucy Faur (Styling). 

Citeste si: Nicole Cherry, pusă la zid de fani pentru că nu alăptează. Ce răspuns le-a dat artista: „Tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză”

„Nicole este una dintre cele mai talentate artiste din România! Ne-a vrăjit pe toţi încă de la prima piesă Memories, pe care nu o va uita nimeni, după cum spune şi titlul. Acum suntem parteneri, iar drive-ul pentru muncă pe care ni-l arată deja este unul dintre cele mai atractive calităţi pe care un artist le poate avea. Anul ăsta e Cherry!” , a declarat Ştefan Lucian, fondator Global Records.