Stiri mondene

Nicole Cherry, pusă la zid de fani pentru că nu alăptează. Ce răspuns le-a dat artista: „Tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză”

Nicole Cherry, pusă la zid de fani pentru că nu alăptează. Ce răspuns le-a dat artista: „Tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză”
Nicole Cherry, pusă la zid de fani pentru că nu alăptează. Ce răspuns le-a dat artista: „Tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză” [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry a fost enervată la culme săptămâna trecută după ce fanii au „certat-o” că nu alăptează la sân. Care este adevărul, de fapt?!

Nicole Cherry a născut în urmă cu aproape două săptămâni o fetiță perfect sănătoasă pe nume Anastasia-Maria și este în culmea fericirii. Artista a spus încă de când era însărcinată că nu va posta foarte multe fotografii cu fiica sa, însă iată că atunci când a ajuns acasă a postat o serie de fotografii, dar fără chipul micuței. 

Citeste si: Cu ce probleme se confruntă fiica lui Nicole Cherry! „A fost agitată toată noaptea. Ne încărcăm cu multă răbdare”

Fanii lui Nicole Cherry au luat foc când au văzut că Anastasia este alăptată cu biberonul! Ce răspuns le-a dat artista?! 

Nicole Cherry a postat săptămâna trecută un scurt video în care iubitul ei, Florin o hrănea pe fiica lor cu biberonul, moment în care fanii din mediul online au explodat. Și știm asta pentru că la scurt timp, Nicole a revenit cu un video în care era vizibil deranjată și le-a făcut o remarcă acidă fanilor.

Citeste si: Nicole Cherry a răbufnit pe rețelele sociale! Ce a enervat-o pe artistă: ”Calmați-vă! Nu îmi mai dați mesaje, vă rog!”

Invitată să vorbească în cadrul unei emisiuni, Nicole Cherry a oferit mai multe detalii despre acel moment și spune că da, alăptează, însă îi mai dă Anastasiei și lapte praf. 

Nicole Cherry, pusă la zid de fani pentru că nu alăptează. Ce răspuns le-a dat artista: „Tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză”
Nicole Cherry, pusă la zid de fani pentru că nu alăptează. Ce răspuns le-a dat artista: „Tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză”[Sursa foto: Instagram]

„A fost puțin ciudat pentru că nu o alăptez exclusiv la sân, îi dau și formulă și na... am pus o poză în care nu era alăptată de mine, era cu biberonul și m-au certat și m-au enervat foarte tare cu mesajele ș am avut un moment din ăla în care am simțit că trebuie să le zic: lăsați-mă în pace că știu ce fac.

Eu consider că în timpul sarcinii niciodată nu am vorbit prea mult sau am exagerat pentru că mi s-a părut că este atât de `a mea`, încât nu am cum să le spun eu fetelor: așa o să fie la voi, să ne comparăm. Am susținut și înainte să nasc că eu nu o să vorbesc foarte mult despre Anastasia să spun acum ce-i dau, cum fac pentru că mi se pare că fiecare mamă trebuie să trăiască experiența cu copilul ei, să învețe cu copilul ei și pentru că suntem atât de diferite... o mamă trebuie să fie mamă pentru puiul ei. M-am enervat, recunosc că m-am enervat. Fiecare alege să-și crească copilul într-un fel și nu trebuie să-ți dai cu părerea că până la urmă, uite, vorba aia: eu îi dau copilului și sân, dar tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză. Ar trebui să fim mai rezervate ca femei și să ne înțelegem. Mă ajută mama și facem cu rândul. Ne dorim să nu fim epuizate amândouă și să facem față”, a declarat Nicole Cherry în cadrul emisiunii