Stiri mondene

Bat clopote de nuntă pentru Nicole Cherry?! Primele imagini cu rochia de mireasă

Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă
Nicole Cherry a publicat pe rețelele sociale primele imagini cu rochia de mireasă. Artista se pregătește pentru ziua cea mare?!

În urmă cu câteva ore, Nicole Cherry și-a pus pe jar fanii din mediul online prin intermediul unor imagini. Mai exact, artista s-a oprit la un celebru atelier de creație, acolo unde a probat mai multe ținute. Viitoarea mămică nu s-a putut abține și s-a oprit la standerul cu rochii de mireasă, ba mai mult, a făcut și câteva video-uri pe care le-a postat pe InstaStory. Să fie ăsta oare un semn că Nicole Cherry vrea să se căsătorească? Deși a declarat că nu se grăbește să facă pasul cel mare, imaginile au reușit să-i ducă în eroare pe internauți, mai ales că Cireșica se și pregătește să devină mămică.

Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă

Cu toate acestea, Nicole Cherry a declarat că iubitul ei nu a cerut-o de soție momentan. 

Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă

„Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic. E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit!” a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, declarații despre sarcină: „Am făcut un copil dorit”

Nicole Cherry  aproape a ajuns la jumătatea sarcinii și a vorbit despre cum a decurs această perioadă pentru ea. Vedeta a spus că nu este o sarcină grea, că nu s-a confruntat cu stări de rău și nici cu pofte. De asemenea, frumoasa artistă a ținut să precizeze că nu a rămas însărcinată întâmplător, ci a planificat totul. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum.(...) Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil”, a mai spus Nicole Cherry.