Stiri mondene

Bat clopote de nuntă pentru Nicole Cherry?! Primele imagini cu rochia de mireasă

Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă
Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry a publicat pe rețelele sociale primele imagini cu rochia de mireasă. Artista se pregătește pentru ziua cea mare?!

În urmă cu câteva ore, Nicole Cherry și-a pus pe jar fanii din mediul online prin intermediul unor imagini. Mai exact, artista s-a oprit la un celebru atelier de creație, acolo unde a probat mai multe ținute. Viitoarea mămică nu s-a putut abține și s-a oprit la standerul cu rochii de mireasă, ba mai mult, a făcut și câteva video-uri pe care le-a postat pe InstaStory. Să fie ăsta oare un semn că Nicole Cherry vrea să se căsătorească? Deși a declarat că nu se grăbește să facă pasul cel mare, imaginile au reușit să-i ducă în eroare pe internauți, mai ales că Cireșica se și pregătește

să devină mămică.

Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă
Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă[Sursa foto: Instagram]

Cu toate acestea, Nicole Cherry a declarat că iubitul ei nu a cerut-o de soție momentan. 

Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă
Nicole Cherry, primele imagini cu rochia de mireasă[Sursa foto: Instagram]

„Nu ne-am căsătorit. Este un inel pe care tot de la Florin îl am, mi l-am dorit, e un inel simbolic, atât. Cel oficial nu a venit, dar nu ne grăbim pentru că nu trebuie să oficializăm nimic.

E clar că pentru noi este oficial deja. Am făcut un copil dorit!”
a spus Nicole Cherry.

Nicole Cherry, declarații despre sarcină: „Am făcut un copil dorit”

Nicole Cherry  aproape a ajuns la jumătatea sarcinii și a vorbit despre cum a decurs această perioadă pentru ea. Vedeta a spus că nu este o sarcină grea, că nu s-a confruntat cu stări de rău și nici cu pofte.

De asemenea, frumoasa artistă a ținut să precizeze că nu a rămas însărcinată întâmplător, ci a planificat totul. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Nu am pofte, este totul absolut normal, nu s-a schimbat absolut nimic. Am un copil care nu vrea, se pare, să-mi schimbe radical viața dintr-odată. Mănânc normal, nu mănânc dulciuri, că nu prea pot. Am aceeași alimentație ca până acum.(...) Am făcut un copil dorit, nu a fost nimic întâmplător, am tot primit întrebarea asta. Nu, nu a fost o întâmplare, noi ne-am dorit să avem un copil”, a mai spus Nicole Cherry.