Stiri mondene

Nicole Cherry, fotografie de colecție! Artista a publicat prima poză cu chipul fetiței sale, Anastasia: „Ea e minunea mea”

Nicole Cherry a publicat prima poză cu chipul fetiței sale, Anastasia
Nicole Cherry a publicat prima poză cu chipul fetiței sale, Anastasia [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry le-a făcut un cadou memorabil fanilor din mediul online! Proaspăta mămică a publicat prima poză cu chipul micuței Anastasia. Cum s-au fotografiat cele două?!

Nicole Cherry a devenit mămică pentru prima oară la sfârșitul lunii noiembrie, iar din acel moment artista trăiește cele mai frumoase clipe alături de fiica sa, Anastasia, și iubitul ei Florin. Deși a susținut de foarte multe ori că nu își doreștre ca fiica ei să fie expusă pe rețelele sociale, se pare că vedeta s-a răzgândit. Cu doar două zile înainte de Crăciun, Nicole Cherry le-a făcut un cadou memorabil fanilor din mediul online.

Mai exact, cântăreața a publicat prima imagine cu chipul fetiţei sale, abia venită pe lume în urmă cu doar câteva săptămâni.

„Ea e minunea mea, Anastastia”, a scris Nicole Cherry în dreptul fotografiei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Imaginea postată de artistă pe pagina sa de Instagram a primit mii de aprecieri din partea urmăritorilor în doar câte ore.

Citeste si: Nicole Cherry, primele impresii după ce a ajuns cu fiica ei acasă! „Atunci vom simți cu adevărat că suntem părinți”

„Nu Mai poooot! sunteți minunate!Să vă trăiască și să fiți cu toții sănătoși/ Sunteți cele mai frumoase/ Vaiiiii ca mă topescccc/ o prințesă/ Să vă trăiască prințesa, să vă bucurați de ea, sunt câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Nicole Cherry a publicat prima poză cu chipul fetiței sale, Anastasia
Nicole Cherry a publicat prima poză cu chipul fetiței sale, Anastasia[Sursa foto: Instagram]

Cu ce probleme se confruntă Nicole Cherry?!

Invitată recent în cadrul unei emisiuni de televiziune, Nicole Cherry  le-a dezvăluit telespectatorilor cum a fost prima săptămână alături de fiica ei. De asemenea, artista a mărturisit că a avut și primele probleme cu fetița ei, pentru că suferă de colici, fapt care nu a prea lăsat-o să doarmă.

Citeste si: Nicole Cherry, pusă la zid de fani pentru că nu alăptează. Ce răspuns le-a dat artista: „Tu nu aveai de unde să știi că ai văzut o poză”

„Nu pot să zic că am avut o noapte grea, dar au început și la noi, azi a fost bine, ieri nu prea. Ne încărcăm cu multă răbdare. Și-au făcut apariția colicii. A fost agitată toată noaptea, ea m-a serbat de la 12 noaptea. Tot primeam mesaje.Nu pot să zic că am avut o experiență traumatizantă, nici pe departe. Eu m-am bucurat de fetiță, nașterea a fost frumoasă, nu am avut niciun fel de problemă.

Nicole Cherry a publicat prima poză cu chipul fetiței sale, Anastasia
Nicole Cherry a publicat prima poză cu chipul fetiței sale, Anastasia[Sursa foto: Instagram]

Nu am mai simțit nimic, am privit-o și a trecut tot. Mă ajută Florin foarte mult, mă așteptam să fie grijuliu cu noi, știam cum e cu pisica, mereu am comparat cu chestia asta. O divinizează, vrea să mă ajute. Seamănă cu el. E 100% fata lui tata, dar eu mă bucur.Știu cât își dorea Florin să avem o fetiță, e o perioadă extrem de frumoasă. Ne bucurăm că ne trezim, chiar și cu colicii, pentru că avem motiv să ne trezim.”, a spus Nicole Cherry.