Stiri mondene

Nicole Cherry, apariție sexy imediat după naștere: „Mai am un pic de lucrat”

Nicole Cherry, apariție sexy imediat după naștere: „Mai am un pic de lucrat”
Nicole Cherry, apariție sexy imediat după naștere: „Mai am un pic de lucrat” [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry a apărut într-o rochie extrem de sexy pe Instagram! Cum arată tânăra mămică la scurt timp după ce a născut?!

Nicole Cherry a născut și este în culmea fericirii. Artista a primit cel mai prețios cadou de ziua sa, Anastasia venind pe lume cu doar câteva zile înaint ca Nicole Cherry să împlinească 23 de ani. 

Citeste si: Cu ce probleme se confruntă fiica lui Nicole Cherry! „A fost agitată toată noaptea. Ne încărcăm cu multă răbdare”

Cum arată Nicole Cherry după naștere! Artista a îmbrăcat o rochie mulată care i-a pus formele în evidență

Tânăra mămică este extrem de fericită și spune că se descurcă de minune în rolul de mămică, dar are parte și de mult ajutor din partea lui Florin și a familiei sale. Nicole Cherry arată spectaculos la scurt timp de la naștere. Artista a îmbrăcat de ziua sa o rochie neagră strâmtă care i-a pus perfect formele în evidență și se declară mulțumită de formele sale. Trebuie să recunoaștem că Nicole Cherry arată foarte bine după naștere.

 

„Prima rochiță după ce am născut. În momentul ăsta am și centură, mai am un pic de lucrat, dar mergem spre bine”, a spus Nicole Cherry în timp e proba rochița. 

Nicole Cherry, apariție sexy imediat după naștere: „Mai am un pic de lucrat”
Nicole Cherry, apariție sexy imediat după naștere: „Mai am un pic de lucrat”[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry a povestit în cadrul unei emisiuni tv că are parte de ajutorul mamei sale, iar iubitul ei, Florin este extrem de grijuliu atât cu ea cât și cu Anastasia.

Însă cu toate că trece printr-o perioadă frumoasă, nu au lipsit și incidentele. Nicole Cherry a fost trasă la răspundere de fanii din mediul online că a hrănit-o pe Anastasia și cu biberonul. Artista a izbucnit la cea vreme pe rețelele de socializare și le-a spus fanilor să nu-i mai scrie mesaje legat de acest subiect, apoi a revenit cu un răspuns mai clar în cadrul unei emisiuni. 

Nicole Cherry, apariție sexy imediat după naștere: „Mai am un pic de lucrat”
Nicole Cherry, apariție sexy imediat după naștere: „Mai am un pic de lucrat”[Sursa foto: Captura Youtube ]

„A fost puțin ciudat pentru că nu o alăptez exclusiv la sând, ăi dau și formulă și na... am pus o poză în care nu era alăptată de mine, era cu biberonul și m-au certat și m-au enervat foartre tare cu mesajele ș am avut un moment din ăla în care am simțit că trebuie să le zic: lăsați-mă în pace că știu ce fac...”, a declarat Nicole Cherry. 

Citește continuarea aici