Stiri mondene

Nicole Cherry, dezvăluiri inedite! Ce reacție a avut iubitul artistei când a aflat că este însărcinată: ”A fost surprins! La noi a ieșit și așa din prima”

Nicole Cherry, dezvăluiri inedite! Ce reacție a avut iubitul artistei când a aflat că este însărcinată
Nicole Cherry, dezvăluiri inedite! Ce reacție a avut iubitul artistei când a aflat că este însărcinată [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry le-a povestit fanilor din mediul online despre reacție iubitului ei atunci când a aflat că este însărcinată. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Nicole Cherry este una dintre cele mai iubite cântărețe din România și în curând va deveni mamă pentru prima oară. A spus de nenumărate ori că își dorește să devină mămică și iată că visul ei s-a îndeplinit! Atât artista, cât și partenerul ei de viață sunt nerăbdători să-și strângă „Cireșica” în brațe. De când a aflat că este însărcinată, Nicole Cherry și-a ținut fanii din mediul online cu tot ce se întâmplă în viața ei, așa cum a făcut și de data aceasta.

Viitoarea mămică a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe pagina sa de Instagram. Una dintre întrebările venite din partea unui fan a fost referitoare la iubitul ei, Florin Popa. Mai exact, acesta a întrebat-o pe artistă ce reacție a avut partenerul ei de viață, în momentul când a aflat că o să devină tată. La scurt timp a venit și răspunsul vedetei, spunând că a fost surprins, fiind un moment special în viața lor.

Citeste si: Nicole Cherry a născut! Prima fotografie cu micuța Anastasia

Nicole Cherry, dezvăluiri inedite! Ce reacție a avut iubitul artistei când a aflat că este însărcinată
Nicole Cherry, dezvăluiri inedite! Ce reacție a avut iubitul artistei când a aflat că este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

”A fost surprins pentru că oricât de mult lucrez la asta te surprinde vestea. La noi a ieșit și așa din prima și a fost wow. A fost un moment foarte special și ne-am bucurat foarte tare. Este o binecuvântare pentru noi și faptul că a fost așa din prima.

Deci, clar era momentul potrivit!”, a spus Nicole Cherry, la InstaStory.

Nicole Cherry, dezvăluiri inedite! Ce reacție a avut iubitul artistei când a aflat că este însărcinată
Nicole Cherry, dezvăluiri inedite! Ce reacție a avut iubitul artistei când a aflat că este însărcinată[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie

De aproximativ trei ani, Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. De când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară, cei doi radiază de fericire. Reamintim că luna trecută, viitoarea mămică a avut parte de o surprinză neașteptată din partea partenerului ei de viață.

Mai exact, Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie și a spus cel mai mare și mai sincer „Da!” din viața ei. Invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune,  artista a făcut primele declarații referitoare la cererea în căsătorie.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla. Chiar a fost surprinzător ”, a spus artista. 

Citește continuarea aici!