Stiri mondene

Nicole Cherry, primele declarații despre cererea în căsătorie: ”A fost într-un moment surprinzător pentru mine!”

Nicole Cherry, primele declarații despre cererea în căsătorie:
Nicole Cherry, primele declarații despre cererea în căsătorie: [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry a vorbit pentru prima dată despre cererea în căsătorie. Uite ce confesiuni inedite a făcut artista despre marele moment!

De aproximativ trei ani, Nicole Cherry și Florin Popa trăiesc cea mai frumoasă poveste de dragoste. De când au aflat că vor deveni părinți pentru prima oară, cei doi radiază de fericire și așteaptă cu nerăbdare pentru a putea să-și strângă ”Cireșica” în brațe. În urmă cu două zile, viitoarea mămică a avut parte de o surprinză neașteptată din partea partenerului ei de viață. Mai exact, Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie și a spus cel mai mare și mai sincer „Da!” din viața ei.

Pentru că își ține mereu fanii la curent cu activitățile din viața ei, artista nu a putut ține bucuria doar pentru ea, așa că a postat pe rețelele sociale câteva imagini cu inelul pe care l-a primit.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Nicole 🍒 (@nicolecherry)

Recent, invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, Nicole Cherry a făcut primele declarații referitoare la cererea în căsătorie. Îndrăgita artistă le-a dezvăluit telespectatorilor că momentul a fost unul surprinzător.

”A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam. A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul. Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla. Chiar a fost surprinzător ”, a declarat Nicole Cherry.

Nicole Cherry, primele declarații despre cererea în căsătorie:
Nicole Cherry, primele declarații despre cererea în căsătorie:[Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, dezvăluiri despre nuntă

”Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă «normală», de care să ne putem bucura fără restricții. Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne”, a declarat Nicole Cherry.