Stiri mondene

Nicole Cherry a născut! Prima fotografie cu micuța Anastasia

Nicole Cherry a născut! Prima fotografie cu micuța Anastasia
Nicole Cherry a născut! Prima fotografie cu micuța Anastasia [Sursa foto: Instagram ]
Nicole Cherry a născut și a publicat prima imagine cu fetița sa. Cum se simte artista după naștere?!

Nicole Cherry a născut și este în culmea fericirii. Artista a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu trupul micuței bebelușe, alături de textul „A venit prințesa”. La ora scrierii acestei știri, Nicole Cherry nu a dat niciun detaliu despre cum a decurs nașterea, dar după cum o știm p e Nicole Cherry, cu siguranță va reveni cu detalii

Ce sfat îi dă Nicole Cherry, fiicei sale, Anastasia, înainte de venirea pe lume!?

Înainte de a naște, Nicole Cherry a înregistrat un podcast alături de Cătălin Măruță şi a vorbit despre gândurile sale pe care le are înainte de a o aduce pe lume pe Anastasia. 

„Vreau să fie un om bun și clar de la mine să moștenească ambiția pentru că tot ce am realizat până acum, a fost și din stropul de noroc, dar și din ambiție. O văd fix ca mine. Îmi doresc să nu fie atât de overthinking ca mine și să nu-i predau din emoția asta atât de pternică pe care o am eu. O emoție care de multe ori mă copleșește pentru că eu iubesc foarte mult oamenii din jurul meu și am mereu teama asta să nu li se întâmple ceva. E o chestie pe care nu am cum să o controlez”, a declarat Nicole Cherry. 

Nicole Cherry și Florin, iubitul ei, s-au pregătit temeinic pentru nașterea Anastasiei

Încă din momentul în care Nicole Cherry a aflat că este însărcinată a devenit nerăbdătoare să-și cunoască copilul. Pe parcursul sarcinii, Nicole Cherry și-a ținut fanii la curent și a povestit toate etapele prin care trece. Nicole Cherry a declarat că și-a dorit foarte mult să aibă o fetiță, iar numele „Anastasia” l-a ales după ce a avut un vis. 

Citeste si: Tocmai acum s-a aflat! Cum o va chema pe fiica lui Nicole Cherry: "Mi-a apărut într-un vis"

„Înainte să aflu dacă o să am fetiță sau băiețel, nu știam ce îmi doresc mai tare. Am visat că am născut un băiețel și m-am bucurat, iar atunci când am visat că am fată a fost extrem de real. Deci, foarte real!(...) Am făcut testul ăla mai avansat unde îți spune absolut tot despre copil...că este în regulă și 100% ce sex va avea, asta a fost în primele două luni de sarcină. Am visat și m-am trezit efectiv nu înțelegeam, după am sunat-o imediat pe mama și i-am spus ce am visat.(...) În momentul când mi-au adus-o am spus Anastasia și am zis că dacă aflu că este fetiță, eu nu am cum să nu-i pun numele ăsta. Parcă Dumnezeu mi-a dat un semn și mi-a ușurat munca cu privire la numele bebelușului. Mă bucur că am primit semnul ăsta!”, a spus Nicole Cherry. 

Cu câteva zile înainte de a o naște pe Anastasia, Nicole Cherry le-a arătat și fanilor din mediul online camera fetiței.

Nicole Cherry a născut! Prima fotografie cu micuța Anastasia
Nicole Cherry a născut! Prima fotografie cu micuța Anastasia[Sursa foto: Instagram]

Artista a mărturisit că în ultima vreme s-a ocupat în mare parte de garderoba micuței Anastasia și de camera ei, fiind încântată de hăinuțele atât de micuțe pe care le-a achiziționat.