Stiri mondene

Nicole Cherry, reacție acidă la adresa fanilor din mediul online! Ce a enervat-o pe artistă: ”Nu-mi mai scrieți lucrul ăsta. Vă dau block!”

Nicole Cherry, reacție acidă la adresa fanilor din mediul online
Nicole Cherry, reacție acidă la adresa fanilor din mediul online [Sursa foto: Instagram]
Nicole Cherry a avut o reacție acidă în urma mesajelor primite de la fanii din mediul online. Uite ce reproșuri a primit artista!

Nicole Cherry mai are foarte puțin până când va deveni mamă și va putea să-și strângă în brațe ”Cireșica”. Îndrăgita artistă este foarte mândră de burtica sa de gravidă, iar până acum a făcut numeroase fotografii pe care le-a postat pe rețelele sociale, acolo unde își ține la curent fanii cu toate activitățile sale. De-a lungul timpului, vedeta a susținut că are o sarcină liniștită, iar totul a decurs foarte bine până la momentul actual.

Nicole Cherry, reacție acidă la adresa fanilor din mediul online
Nicole Cherry, reacție acidă la adresa fanilor din mediul online[Sursa foto: Instagram]

Fanii din mediul online au tras un semnal de alarmă legat de pisica artistei

Nicole Cherry tot primește mesaje și sfaturi din partea internauților cu privire la cum va fi crescută cea mică în apropierea piscii Lia, animalul de companie al vedetei. Mai exact, aceștia i-au spus artistei că animalul de companie nu ar trebui să se afle în preajma bebelușului deoarece părul ar putea să-i facă rău. Se pare că acest lucru a scos-o din sărite pe viitoarea mămică, motiv pentru care le-a dat o replică dură celor care își dau cu părerea. 

Nicole Cherry, reacție acidă la adresa fanilor din mediul online
Nicole Cherry, reacție acidă la adresa fanilor din mediul online[Sursa foto: Instagram]

”Nu îmi dați mesaje în legătura cu Lia, că nu e bine în sarcină, că nu e bună pentru copil, că părul, că nu știu ce, nu-mi dau pisica. Mi-am ascultat medicul, medicul mi-a zis că nu e nicio problemă, nu-mi mai scrieți lucrul ăsta, e enervant, nu am ce să vă spun drăgut că mă enervează. O iubesc foarte tare, nu va sta bot în bot cu ea, vom avea grijă, îmi momentul în care ai animal te atașezi extraordinat de tare și e ca și cum ai avea copil(...) Lia o să aibă aceeași viață, atenția de care are nevoie, să o accepte pe Anastasia, și sunt sigură că se se vor înțelege de minune. Îmi cer scuze dacă v-am enervat, nu era mai bine să-mi dai follow sau să îmi dați block. Uite, dați-mi mesaj că eu acum vă dau block”,  a spus Nicole Cherry, la InstaStory.