Stiri mondene

Nicole Cherry, despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcinii: „Oamenii se bagă prea mult în viața unui om”

Nicole Cherry, despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcini
Nicole Cherry, despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcini [Sursa foto: Facebook]
Nicole Cherry a vorbit pentru prima dată despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcinii. Uite ce dezvăluiri a făcut artista!

Nicole Cherry este foarte activă în mediul online, acolo unde își ține fanii la curent cu toate activitățile din viața sa. Chiar dacă de ani buni se bucură de admirația publicului, noul artist Global Records nu a scăpat de comentariile răutăcioase venite din partea internauților. În cadrul unui interviu recent oferit pentru playtech.ro, artista a vorbit pentru prima dată despre hate-ul pe care îl primea în timpul sarcinii.

Nicole Cherry, despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcini
Nicole Cherry, despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcini[Sursa foto: Facebook]

Nicole Cherry, ținta criticilor după ce a rămas însărcinată: „M-au supărat unele mesaje”

În momentul când vedeta a anunțat că este însărcinată pentru prima dată, internauții au luat-o la rost, spunând că, în opinia lor, Nicole Cherry a rămas gravidă mult prea devreme. Cântăreața recunoaște că s-a confruntat cu tot felul de sfaturi pe care nu le-a cerut. Mai mult, artista nici nu a vrut să audă de ele.

Citeste si: Nicole Cherry, despre relația cu tatăl fiicei sale! Cum s-a schimbat viața lor după venirea pe lume a micuței Anastasia: „Nu îmi este frică să merg la drum cu el”

„Am simțit că oamenii se bagă prea mult în viața unui om mai ales când nu li se cere părerea. Pentru un copil ești pregătit tu, ești pregătit cu mintea ta, corpul tău, sufletul tău. Până la urmă nimeni nu are cum să îți zică vreodată dacă ești pregătit pentru acest lucru, tu o simți. Eu am simțit acest lucru. M-au supărat unele mesaje, au fost puțin deplasate și am avut parte de niște păreri pe care eu nu le-am cerut. Totuși, asta face parte din viața unui artist, viața unei persoane publice, uneori ai parte de niște mesaje pe care nu le dorești și de niște păreri pe care nu le ceri. Cumva m-am obișnuit.

Nicole Cherry, despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcini
Nicole Cherry, despre reacțiile negative din mediul online de pe timpul sarcini[Sursa foto: Facebook]

Bineînțeles, mai sunt perioade în care mă mai enervez, mai fac un story și mai spun unele lucruri fără rea intenție, ci pur și simplu pentru că mă enervez. În general, eu sunt împăcată cu tot ce am făcut în viață și o să mă mai enervez, dar asta nu înseamnă că o să schimb lucruri dacă sunt sigură pe ceea ce vreau să fac. Eu nu ascult în general de nimeni, dacă vreau să fac un lucru îl fac pentru că simt eu, nu pentru că mi-au spus alții. Sunt foarte directă și zic am făcut până acum lucruri minunate”, a spus Nicole Cherry.