Lansări muzicale

Nicole Cherry a lansat videoclipul oficial al piesei „Ce vrea o femeie”

Nicole Cherry - Ce vrea o femeie
Nicole Cherry - Ce vrea o femeie [Sursa foto: Captură YouTube]
„Ce vrea o femeie”, noua piesă lansată de Nicole Cherry, beneficiază acum și de un videoclip. Dacă nu l-ai văzut, îi poți da play aici!

Nicole Cherry, unul dintre artiștii de top din România, a revenit cu videoclipul oficial al piesei „ Ce vrea o femeie ”. Melodia a fost scrisă și compusă de către Florian Rus și Bogdan Todor, producția finală fiind realizată de către Alexandru Turcu, unul dintre producătorii de top ai momentului. Videoclipul piesei a fost regizat de către David Mogan, script-ul a fost scris de către Ioana M. Stan, iar producția și post-producția au fost făcute de către Antonia Marin și Lemonader. 

Citeste si: Nicole Cherry a lansat piesa „Florile Tale"

„Atmosfera de la filmări a fost genială. Fiind o piesă atât de personală, mă așteptam ca emoțiile pe care aveam să le simt în timpul filmărilor să fie pe măsura intensității cu cu care cânt fiecare vers. Însă, am avut alături de mine oameni minunați care au reușit să țină în permanență vibe-ul bun ridicat, motiv pentru care și rezultatul final este unul de care sunt tare mândră" , a declarat Nicole Cherry.

VIDEOCLIP: Nicole Cherry- Ce vrea o femeie