Stiri

Netflix ieftinește prețul abonamentului! Cât vor plăti utilizatorii din România?

Netflix ieftinește prețul abonamentului! Cât vor plăti utilizatorii din România?
Netflix  [Sursa foto: PixaBay]
Netflix anunță schimbări în ceea ce privește abonamentele utilizatorilor din România. Ce oferă pachetul de bază pentru noul preț?

Netflix anunță schimbări în ceea ce privește abonamentele utilizatorilor din România. Platforma de streaming a decis să ieftinească abonamentul de bază, iar modificările se pot vedea în săptămânile următoare, la emiterea primei facturi. Netflix explorează constant noi modalități de a îmbunătăți experiența membrilor pe platformă, iar schimbările le vor depăși toate asteptările. Iată cât vor plăti românii pentru a se uita la filme și seriale. 

Citește și: Care este cel mai mare regret pe care îl are Raluca Bădulescu? Vedeta Kanal D a dat cărțile pe față și a recunoscut: ”Am trăit toată viața pe principiul acesta”

Netflix ieftinește prețul abonamentului! Cât vor plăti utilizatorii din România?
Netflix [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Top filme românești NETFLIX 2023. Iată care sunt cele mai vizionate filme românești de pe platformă

Netflix ieftinește prețul abonamentului în România 

Netflix a anunțat că prețul abonamentului se va ieftini de la 7,99 euro la 4,99, iar modificările se vor simți începând cu următoarea factură. Schimbarea în ceea ce privește abonamentele de bază vine pentru a oferi clienților o experiență cât mai bună, cu filme și seriale de calitate.

Noul preț a intrat în vigoare începând cu data de 13 februarie, ora 20.00, iar cei care vor să își achiziționeze un abonament, pot vedea deja prețul pe platformă. În ceea ce privește clienții existenți, aceștia vor fi notificați prin e-mail, precum și în cadrul aplicației Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preț să li se aplice. 

Netflix ieftinește prețul abonamentului! Cât vor plăti utilizatorii din România?
Netflix [Sursa foto: Pexels.com]

„Scopul este unul simplu: să oferim o mare varietate de seriale și filme de calitate, alese cu atenție pentru membrii Netflix.

Deci, indiferent de starea de spirit sau de gusturile abonaților, fiecare poate găsi ceva potrivit”, afirmă Netflix într-un comunicat remis HotNews.ro.

Citește și: A fost lansat trailerul filmului ”The Flash”. Când va avea loc premiera în cinematografe?

Ce oferă abonamentul de bază Netflix la prețul de 4,99 euro? 

Pentru posesorii abonamentului de bază, Netflix oferă posibilitatea urmăririi tuturor filmelor și serialelor sale pe un dispozitiv la rezoluție HD, iar față de alte platforme disponibile pe piață, nu include reclame. Clienții mai beneficiază și de aplicația disponibilă pe desktop sau pe dispozitivele mobile, prin care pot descărca filme și seraile pentru atunci când nu sunt conectați la Internet. 

În ultimii ani, Netflix lucrează constant pentru a îmbunătății experiența utilizatorilor pe platformă, așa că a investit în cele mai tari filme și seriale, care sunt deja disponibile sau urmează să fie lansate în următoarele luni. 

Netflix ieftinește prețul abonamentului! Cât vor plăti utilizatorii din România?
Netflix[Sursa foto: Pexels.com]

„Netflix a investit masiv în noi seriale și filme grozave în ultimii câțiva ani și avem o listă mare de producții viitoare în următoarele luni, printre care  Berlin Murder Mystery 2 Queen Charlotte: A Bridgerton Story Luther: The Fallen Sun  și  Rebel Moon, precum și titluri lansate recent precum  Glass Onion: Knives Out Wednesday All Quite on the Western Front Pinnochio Blonde  și  The Crown ”, a mai trasmis compania americană.

Cei care vor să îți achiziționeze un abonament Netflix, compania le pune la dispoziție și pachetele premium și standard. Pentru aceste opțiuni, prețul abonamentului va rămâne neschimbat, urmând a fi în continuare de 9,99 euro, respectiv 11,99 euro pe lună. Pachetul standard permite urmărirea producțiilor Netflix pe două dispozitive concomitent la rezoluție Full HD, în timp ce cel premium oferă posibilitatea urmăririi filmelor și serialelor pe 4 dispozitive în același timp, mergând până la o rezoluție Ultra HD.