Stiri

A fost lansat trailerul filmului ”The Flash”. Când va avea loc premiera în cinematografe?

A fost lansat trailerul filmului ”The Flash”. Când va avea loc premiera în cinematografe?
The Flash [Sursa foto: Instagram]
Batman este pregătit să se răzbune pe Barry Ellen în cel mai nou film DC, ”The Flash”. Iată când se va lansa în cinematografe și cine face parte din distribuție

Duminica aceasta a fost lansat primul trailer al filmului ”The Flash”, ce devăluie întoarcerea lui Michael Keaton în rolul lui Batman din epoca Tim Burton din 1989. Mult așteptata producție va apărea în cinematografe pe data de 16 iunie 2023. Înainte de trailer, posterul filmului îl arăta pe Batman stând în spatele lui Barry Ellen, gata să acționeze pentru a se răzbuna. Dacă nu ai urmărit trailetul, îi poți da play aici!

Citește și: Florin Ristei a reacționat dur după ce Theodor Andrei a fost ales să reprezinte România la Eurovision 2023: ”E jalnic ce se întâmplă! 0 credibilitate”

A fost lansat trailerul filmului ”The Flash”. Când va avea loc premiera în cinematografe?
The Flash[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ”Queen Charlotte: A Bridgerton Story”: Tot ce trebuie să știi despre următorul serial spin-off Netflix

A fost lansat primul trailer al filmului ”The Flash”

”The Flash”, regizat de Andy Muschietti și cu Ezra Miller în rolul lui Barry Allen, se spune că a fost inspirat de benzile desenate Flashpoint din 2011, în care Scarlet Speedster s-a mișcat atât de repede încât a schimbat axa timpului, creând astfel o realitate alternativă. Filmul va juca un rol major în evoluția poveștilor ecranizate ale DC, servind ca un reboot înaintea planului pe care îl au James Gunn și Peter Safran pentru Universul DC. 

Citește și: Top filme românești NETFLIX 2023. Iată care sunt cele mai vizionate filme românești de pe platformă

În trailer, apare, de asemenea și Ben Affleck, care își reia rolul Cavalerului Negru, ceea ce indică toate multiverse care vor rezulta în cadrul producției. Există, de asemenea, o întoarcere a Generalului Zod, interpretat de Michael Shannon din  ”Man of Steel” și fanii pot observa debutul lui Supergirl, interpretată de Sasha Calle. Costumul ei poate fi observat în timp ce zboară, alături de Batwing. Mai mult, distribuția îi include pe Kiersey Clemons în rolul lui Iris West, Saoirse-Monica Jackson, Antje Traue și Maribel Verdú.

Potrivit Variety, trailerul marchează primul material promoțional major pentru film de la apariția unor serii de controverse care îl înconjoară pe Miller. Filmul s-a confruntat cu o pistă tulbure în ultimul an, în urma probleme juridice ale lui Ezra Miller. În martie 2022, actorul a fost arestat de două ori în Hawaii în decurs de o lună, mai întâi pentru comportament dezordonat și hărțuire și apoi pentru atac de gradul doi.