Stiri

Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului You?

Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului You?
Sezonul 4 al serialului You [Sursa foto: Instagram]
Penn Badgley revine în rolul lui Joe Goldberg în cel mai nou sezon al serialului ”You”, care va acea două părți. Iată cine este noua obsesie a lui Joe.

Joe Goldberg revine pe micile ecrane în cel de-al patrulea sezon al serialului ”You”. Producția revine cu un nou decor, dar și cu o mulțime de povești și personaje incitante. Serialul ”You” este printre cele mai populare de pe Netflix, iar până la sezonul 4 a fost urmărit de peste54 de milioane de gospodării din întreaga lume. Prima parte a serialului se va lansa pe Netflix pe data de 10 februarie, iar fanii trebuie să aștepte pentru continuarea poveștii până pe 10 martie.

Iată cine va fi noua obsesie a lui Joe!

 Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului You?
Sezonul 4 al serialului You[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Filme și seriale noi Netflix februarie 2023. Când apare prima parte a sezonului 4 din You

Sezonul 4 din „You” va apărea pe Netflix în două părți

You  este un serial original Netflix de dramă polițistă romantică și este bazat pe romanele „You” și „Hidden Bodies” ale autoarei Caroline Kepnes.

Producția, lansată în 2018 îl are în centru pe Joe Goldberg, interpretat de Penn Badgley, care este inițial directorul unei librării. Acesta își folosește inteligența ascuțită pentru a cucerii femeile care apar în viața lui, uneori apelând și la acțiuni extreme pentru a-și atinge scopul. Adună informații personale de pe rețelele de socializare și elimină fără scrupule pe oricine sau orice îi stă în cale.

În 2023, povestea din „You” ajunge în Europa.

În fiecare sezon nou, Joe își schimbă locația. Ucigașul în serie a călătorit de la New York la Los Angeles, la Madre Linda și, sezonul 3 îl lăsase pe Joe bântuind prin cafenelele pariziene în căutarea noi sale obsesii. Sezonul patru se va desfășura la Londra, iar potrivit spuselor actorului fanii se vor bucura de „o structură diferită. Nu neapărat pentru că se petrece într-un decor diferit, ci pentru că povestea va evolua într-un mod neașteptat”. Mai mult chiar, actorul s-a bucurat foarte mult că a putut să filmeze în Londra, deoarece soția sa Domino Kirk, alături de care are un băiețel de doi ani, e născută acolo. 

„Nu mai sunt iubitorul manager al librăriei din New York sau funcționarul din L.A. sau soțul îndrăgostit din suburbii. Nu, nu mai. Permiteți-mi să mă prezint",  spune Joe în timp ce noul său nume apare pe ecran: profesorul Jonathan Moore.  „Am trecut printr-un pic de rafinament după ce am traversat oceanul. Și viața la Londra mi-a permis să îngrop trecutul, dacă vrei".

Citește și: Când apare The Crown, sezonul 6. Vezi ce spun membrii familiei regale britanice despre serial

Cine este noua obsesie a lui Joe? 

La începutul sezonului 3, Joe Goldberg se mutase alături de soția sa Love, interpretată de Victoria Pedretti, și copilul lor în nordul Carolinei. Chiar dacă relația celor doi părea una fericită, protagonistul începe să tânjească la scurt timp după o bibliotecară singură, Marienne, interpretată de Tati Gabrielle. Ucișasul în serie rupe violent legătura cu soția lui și îl îndepărtează pe fiul său, Henry, pentru a merge pe urmele „adevăratei” sale iubiri, Marienne, tocmai la Paris. 

Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului You?
Sezonul 4 al serialului You[Sursa foto: Instagram]

Totuși, noua obsesie a lui Joe va fi Kate, personaj interpretata de Charlotte Ritchie, o tânără care a fost crescută de o mamă singură boemă și a muncit din greu pentru viața de acum. Ea conduce o galerie de artă, este rațională și total inabordabilă. Kate nu vrea să se implice emoțional, așa că preferă relația pragmatică cu Malcolm, interpretat de Stephen Hagan, un profesor de literatură petrecăreț, amuzant și egoist. Malcom este cel care îl va prezenta pe Joe, devenit profesorul Jonathan Moore, însă Kate va rămâne destul de reticentă, intuind că ceva nu este în regulă cu el. 

Citește și: Ce filme apar pe Disney Plus în februarie 2023. Printre ele se află un film cu patru nominalizări la Oscar 2023

Cine sunt noi actori care fac parte din distribuția serialului ”You”? 

Sezonul 4 revine cu 11 personaje noi, multe dintre ele fiind vânate de Joe pentru a ajunge la noua sa obsesie. Printre ele se numără răsfățata Sophie (Niccy Lin) și Simon (Aidan Cheng), fratele ei, un artist introvertit care detestă străinii și Roald (Ben Wiggins), un tânăr atrăgător dintr-o veche familie aristocratică. Kate are și o foarte bună prietenă Lady Phoebe (Tilly Keeper), care va avea un rol destul de important, alături de iubitul ei Adam (Lukas Gage).

Când apare pe Netflix sezonul 4 al serialului You?
Sezonul 4 al serialului You[Sursa foto: Instagram]

Gemma (Eve Austin) este personajul cel mai apropiat de evenimentele mondene, iar Blessing (Ozioma Whenu) e o prințesă nigeriană cu mai multe diplome postuniversitare și o investitoare pasionată de criptomonede. Acestor personaje li se alătură și Connie, fostă colegă cu Kate și Phoebe la Oxford, elegantă, sportivă, o iubitoare a pariurilor, a cailor, a alcoolului și a cocainei.