Stiri mondene

Iubita lui Pique, transportată la spital! Apropiații tinerei de 23 de ani, îngrijorați pentru starea ei de sănătate

Clara Chia Marti la spital
Clara Chia Marti internata in spital [Sursa foto: Instagram]
Clara Chia Marti trece printr-o perioada extrem de dificila chiar daca iubitul ei ii este alaturi si a oficializat si relatia cu ea.

Iubita lui Pique nu își poate reveni după single-ul lansat de Shakira în urma cu câteva săptămâni. Desi s-a ascuns în casa părinților ei de 8 zile din cauza faptului că este recunoscuta și umilita neîncetat pe strada, Clara Chia Marți nu se simte deloc bine din punct de vedere psihic și cât timp a lucrat de acasă a căutat și ajutor specializat din partea profesioniștilor care să o ajute să treacă mai repede peste aceasta perioada dificila.

Clara Chia Marti a avut nevoie de spitalizare

Citește și: Bomba aruncată în presa din Spania despre Pique! Fotbalistul a înșelat-o pe noua lui iubită, Clara Chia Marti

Vorbind despre Clara, jurnalista de origine spaniola Lorena Vazquez a dezvăluit: "Oamenii o opresc pe strada, îi canta cântecul Shakirei, toată lumea o recunoaște, iar ea este o tânără destul de discreta."

Pique, știind de starea Clarei, a vrut să o facă să se simță mai bine și în urma cu câteva zile a postat acea imagine cu ei facandu-și astfel relația oficiala. Clara Chia Marți nu a reușit să își revină, din contra, starea ei s-a acutizat având nevoie de spitalizare. 

Aceste informații au fost susținute și de jurnalistele Lăură Fă și  Lorena Vazquez în podcastul lor unde au dezvăluit că iubita lui Pique nu a mai putut suporta presiunea și a făcut atacuri de panica severe fiind transportata la clinica privata Quiron Salud Hospital, din

Barcelona unde a primit îngrijiri specializate pentru a-și reveni după acest episod dramatic. 

 

Clara Chia Marti, iubita lui Pique sufera de atacuri severe de panica

Citește și: Întălnire de gradul zero între Shakira și Clara Chia Marti, iubita lui Pique! Cum s-au comportat cele doua femei din viata fostului fotbalist

Shakira și Pique sunt obișnuiți cu expunerea excesiva și nu au avut astfel de probleme, însă iubita fotbalistului nu este deloc obișnuită cazând în aceasta capcana.

Clara Chia Marti și Gerard Pique
Clara Chia Marti și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Un alt jurnalist, Saul Ortiz, a dezvăluit faptul că iubita lui Pique nu este într-o stare tocmai buna după single-ul Shakirei conform The Sun: "Clara este la părinții ei de 8 zile și lucrează de acasă. Avea nevoie de un refugiu deoarece psihic nu este ok. Nu este deloc ușor pentru o fata de 23 de ani să fie pe buzele întregii Spânii și a întregii lumi, a adăugat jurnalistul. A fost taxata dur și avea nevoie să se retragă din asta.