Stiri mondene

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o

Shakira vrea să îl ruineze finaciar pe Gerard Pique! Cum i-a închis deja ușile fostului fotbalist după ce a înșelat-o
Desi pare ca are totul sub control dupa despartirea de Shakira, adevarul este ca fostul fotbalist nu traverseaza o situatie prea buna.

Este de așteptat că în lunile următoare totul să meargă din rău în mai rău din punct de vedere financiar pentru el și totul are legătură cu fosta lui partenera de viață, Shakira care pare că îi face zile fripte pentru că nu poate trece ușor peste trădarea tatălui copiilor sai. Influenta Shakirei s-ar putea să îl coste scump pe Gerard Pique!

Citește și: Socrii Shakirei, Montserrat Bernabeu și Joan Pique Rovira, forțați să se mute din casa în care stau din cauza cântăreței

Cum vrea Shakira sa il ruineze pe Pique

În acest moment, Gerard este hartuit de paparazzi, însă nu doar de el ci și actuala inbita, Cla Chia care deja devine pe zi ce trece o victima a jurnaliștilor avizi de imagini cu ea urmărind-o la fiecare pas. 

În 2021, sportivul a fost nevoit să intre în insolvență cu prima companie pe care a înființat-o, cea de jocuri video pentru că nu a putut să implementeze toate proiectele propuse.

Shakira, reacție  surprinzătoare după ce Gerard Pique și-a recunoscut public relația cu Clara Chia Marti
Shakira[Sursa foto: Facebook]

În emisiunea “La Resistencia” de David Broncano, Gerard Pique a declarat că averea lui este mai mare decât bugetul de la RCD Espanyol, precizând foarte clar că e pe cai mari. Însă, cu siguranță averea Shakirei este și mai mare precum și influenta ei în întreagă lume. Și nu i-ar fi deloc greu să puna mana pe telefon și să îi închidă ușile lui Gerard.

Federati Internationala de Tenis a incetat contractul cu Pique fix dupa separarea fostuli fotbalist de Shakira

Joan Pique si Montserrat Bernabeu vor sa se mute
Socrii Shakirei vor sa se mute de langa cantareata[Sursa foto: Hepta]

Citește și: Expresia nefericii de pe chipul lui Ben Afleck la Premiile Grammy 2023 a provocat isterie în rândul fanilor! Internauții au lansat glume pe seama apariției actorului

Se știe că încetarea contractului cu Federația Internațională de Tenis( IFT) a avut loc la scurt timp după ce s-a despărțit de Shakira. Pentru mulți este o conicidenta stranie, însă alții spun clar că Shakira ar avea o legătură cu acest lucru: "Kosmos Tennis( compania lui Pique) şi ITF nu au ajuns la un acord pentru a renegocia modelul economic, precum şi drepturile actuale şi viitoare solicitate de ITF", a explicat Kosmos a doua zi după anunţul Federaţiei Internaţionale de tenis." Aceste drepturi, care au fost reduse semnificativ în timpul pandemiei, au variat de-a lungul anilor de colaborare (între ITF şi Kosmos) şi au fost mărite recent", a precizat grupul.