Stiri mondene

Cum i-a ales Smiley numele fiicei sale, Josephine: ”Gina a ascultat o piesă care...”

Cum i-a ales Smiley numele fiicei sale, Josephine: ”Gina a ascultat o piesă care...”
Cum i-a ales Smiley numele fiicei sale, Josephine: [Sursa foto: Instagram]
Smiley le-a dezvăluit fanilor din mediul online cum i-a ales numele micuței Josephine. Dezvăluirile artistului a luat pe toată lumea prin surprindere!

De când au devenit părinți pentru prima oară, Smiley și Gina Pistol trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Venirea micuței Josephine i-a schimbat vizibil pe celebrii ei părinți! Îndrăgitul artist și frumoasa prezentatoare de televiziune au luat pe toată lumea prin surprindere cu numele inedit pe care l-au ales pentru fiica lor. În cadrul unui interviu, Smiley le-a dezvăluit fanilor cum i-a ales numele fetiței sale. Conform spuselor sale, primul nume a fost ales de Gina Pistol, după o melodie care îi place foarte mult și poartă același nume. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

„Fiecare a ales câte un nume. Gina a ales Josephine  și mie mi-a plăcut foarte tare și eu am ales Ana. Gina a ascultat o piesă care a marcat-o, de la Chris Rea care se numește Josephine și îi place foarte tare numele.  Iar Ana îmi place mie foarte mult, e un nume simplu și foarte frumos. Și se potrivește foarte bine cu Maria [numele de familie al solistului]. (…) În familie nu avem numele Ana.  Mie nu-mi place să mă repet, oricum, de-aia am zis să nu repet niște nume neapărat din familie. (…) Noi îi spunem Josephine, a spus Smiley pentru viva.ro

Cum i-a ales Smiley numele fiicei sale, Josephine: ”Gina a ascultat o piesă care...”
Cum i-a ales Smiley numele fiicei sale, Josephine: ”Gina a ascultat o piesă care...”[Sursa foto: Instagram]

Smiley, fotografie emoționantă cu micuța Josephine

În prezent, Smiley se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Artistul nu doar că este unul dintre cei mai apreciați de la noi, ci acum are și unul dintre cele mai sublime roluri, acela de a fi părinte. Juratul de la ”Vocea României” este tare mândru de fiica sa venită pe lume pe 9 martie 2021, postând recent o nouă imagine emoționantă în care apare alături de ea. 

”Procedeu rapid de a uita toate grijile…”, a scris Smiley în dreptul fotografiei.

Smiley, fotografie emoționantă cu micuța Josephine
Smiley, fotografie emoționantă cu micuța Josephine[Sursa foto: Instagram]

Ce frumos!”, „Îngemănare perfectă!”, „Da. Cât timp o ai în brațe, dispare totul din jurul tău!”, „Cel mai frumos sentiment!”, „Ți s-a lipit de suflet pentru totdeauna”, „Profită la maxim, nici nu știi cum trece timpul!”, sunt câteva din reacțiie internauțior. Citește continuarea aici.