Stiri mondene

Smiley, o nouă imagine emoționantă cu fiica sa, Josephine! Cum s-au fotografiat cei doi: ”„Procedeu rapid de a uita toate grijile”

Smiley, o nouă imagine emoționantă cu fiica sa, Josephine! Cum s-au fotografiat cei doi
Smiley, o nouă imagine emoționantă cu fiica sa, Josephine! Cum s-au fotografiat cei doi [Sursa foto: Instagram]
O nouă imagine emoționantă cu Josephine Ana Maria, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, a fost postată de artist pe rețelele sociale! Cum i-a surprins Gina Pistol?!

În prezent, Smiley se poate considera un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Artistul nu doar că este unul dintre cei mai apreciați de la noi, ci acum are și unul dintre cele mai sublime roluri, acela de a fi părinte. La începutul lunii martie, Gina Pistol și Smiley au devenit părinți pentru prima oară, iar din acel moment, viața celor doi s-a schimbat total. Juratul de la ”Vocea României” este tare mândru de micuța Josephine venită pe lume pe 9 martie 2021, postând recent o nouă imagine emoționantă în care apare alături de ea. 

”Procedeu rapid de a uita toate grijile…”, a scris Smiley în dreptul fotografiei 

Smiley, o nouă imagine emoționantă cu fiica sa, Josephine! Cum s-au fotografiat cei doi: ”„Procedeu rapid de a uita toate grijile”
Smiley, imagine emoționantă cu Josephine[Sursa foto: Instagram]

Noua fotografie postată de artist pe contul său de Instagram a strâns într-un timp relativ foarte scurt peste 61.762 de aprecieri, dar și foarte multe mesaje și încurajări din partea fanilor. 

„Ce frumos!”, „Îngemănare perfectă!”, „Da. Cât timp o ai în brațe, dispare totul din jurul tău!”, „Cel mai frumos sentiment!”, „Ți s-a lipit de suflet pentru totdeauna”, „Profită la maxim, nici nu știi cum trece timpul!”, sunt câteva din reacțiie internauțior.

Smiley, o nouă imagine emoționantă cu fiica sa, Josephine! Cum s-au fotografiat cei doi
Smiley, o nouă imagine emoționantă cu fiica sa, Josephine! Cum s-au fotografiat cei doi[Sursa foto: Captură YouTube]

Smiley, despre cum s-a schimbat viața lui de când a devenit tată

Invitat în cadru unei emisuni de televiziune, Smiley le-a dezvăluit telespectatorilor cum s-a schimbat viața lui după ce a devenit tată. Deși a mai reluat o parte din activitățile sale, cântărețul tot petrece timp cu fiica sa căruia îi cântă diferite cântece sau îi schimbă scutecele. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

Mă simt mai bucuros, mai fericit, mai optimist, mult mai motivat, un pic mai responsabil. Stau un pic mai mult pe acasă decât de obicei. Schimb scutece, legăn copilul, îi cânt. Improvizez, eu nu știu cântece de copil deloc. Acum e mai activă și trebuie să stau mai mult, munca de convingere să se liniștească e mai grea. Trebuie să scot la înaintare creativitatea”,  a spus Smiley.