Stiri mondene

Andra, noi declarații după infectarea cu virusul COVID-19: „Abia aștept să vă spun ce am pe suflet”

Andra, noi declarații după infectarea cu virusul COVID-19
Andra a fost suprinsă în curtea casei în timp ce cânta o melodie dragă ei și cu această ocazie le-a transmis câteva cuvinte fanilor din online.

Andra s-a infectat cu coronavirus în urmă cu mai bine de o săptămână și a intrat în izolare la domiciliu. Alături de ea s-a izolat și Cătălin Măruță alături de cei doi copii. Artista a lipsit o vreme de pe conturile de socializare, dar când și-a mai revenit cât de cât a vorbit cu fanii din mediul online și i-a asigurat că situația este sub control cu toate că au fost câteva zile mai grele. 

Andra, declarații din izolare

Andra se simte din ce în ce mai bine! Cum s-a filmat pe Instagram 

Se vede cu ochiul liber că Andra se simte din ce în ce mai bine după perioda grea prin care a trecut după ce s-a infectat. Artista a fost filmată în curtea casei în timp ce interpreta cu mare patos o celebră melodiei a Arianei Grande. Văzând la un moment dat că este filmată, a profitat de moment pentru a le transmite fanilor câteva gânduri bune. 

Andra, noi declarații după infectarea cu virusul COVID-19

„Deocamdată cânt așa pe voce de cap pentru că nu am voie să fac un efort prea mare, dar muzica mă bine-dispune .și mai cânt așa în gând. Abia aștept să vă cânt. Abia aștept, sunt nerăbdătoare să mă văd cu echipa să vă cânt, să vă spun tot ce am pe suflet. Am adunat foarte multă emoție pe care o voi pune în muzica mea”, a declarat Andra pe Insta Stories.