Stiri mondene

Andra a refuzat piese care au ajuns apoi numărul 1 în topuri! Artista a dezvăluit numele lor și cum s-a simțit când a aflat

Andra a refuzat piese care au ajuns apoi numărul 1 în topuri!
Andra a refuzat piese care au ajuns apoi numărul 1 în topuri! [Sursa foto: Instagram]
Andra a refuzat de-a lungul timpului foarte multe piese pe motiv că nu i s-au potrivit, iar piesele au ajuns numărul unu în top-uri.

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, cu o carieră longevivă și o familie extrem de frumoasă. Artista a avut succes de la o vârstă fragedă datorită tatălui ei care și-a dorit mult ca ea să ajungă celebră și a făcut orice pentru acest vis. Piesele Andrei au ajuns mereu în topuri și s-au bucurat de suuces, însă artista nu se ghidează după asta în momentul în care alege să cânte o piesă. 

Andra a declarat în nenumărate interviuri că a refuzat piese care au ajuns în topuri, dar niciodată nu a dezvăluit numele lor... până acum 

Invitată de Mihai Morar în podcastul „Fain și Simplu” Andra a vorbit despre piesele pe care ea le-a refuzat pentru că a simțit că nu sunt pentru ea, dar care au ajuns mai apoi pe primele locuri în topuri. Deși a mai povestit despre acest subiect, de data aceasta a spus și numele pieselor. 

Andra a refuzat piese care au ajuns apoi numărul 1 în topuri!
Andra a refuzat piese care au ajuns apoi numărul 1 în topuri![Sursa foto: Instagram]

„Dacă am avut un demo al unei melodii și mi s-a părut că nu e pentru mine, la un moment dat, acea melodie a devenit number one la un alt artist și soțul meu m-a întrebat: nu simți ceva că melodia asta a fost în mâinile tale și nu ai luat-o?! Și eu am zis că nu pentru că dacă ei am simțit că nu e pentru mine, clar că era destinată acelui artist.

Cred foarte mult în alegere și în instinctul pe care îl ai. Nu greșești niciodată. Una de la JO, „Cu un picior în Rai” și „Pe aripi de vânt” de la Delia și m-am bucurat foarte tare”, a declarat Andra. 

Andra, povestea melodiei „Brațe Străine” lansată în colaborare cu Mario Fresh

„Mie mi-a plăcut melodia foarte mult, dar nu era pentru mine. Ce e al meu o să fie al meu și o să simt. Cum am simțit și cu „Brațe străine” cu Mario Fresh. Eu trebuia să lansez un alt cântec și Mario ne-a sunat așa cu o rușine și a zis: Eu am un cântec, poate îndrăznesc cam mult, dar e visul meu de a cânta cu Andra, eu încerc. Am auzit demo și am zis „da, îmi place”. Și am înregistrat melodia, am filmat videoclipul și am lansat-o”, a declarat Andra.