Stiri mondene

Andra, mărturii uluitoare despre cel mai greu moment din viața sa despre care nu a știut nimeni: „Nu mai eram bună de nimic”

Andra, mărturii uluitoare despre cel mai greu moment din viața sa despre care nu a știut nimeni
Andra a dezvăluit un episod mai trist din viața ea. Mama sa a trecut printr-o operație mai complicată la un moment dat, iar Andra cu greu și-a revenit.

Andra are o familie fericită și se bucură din plin de fiecare dată când se revede cu întreaga familie. Însă important pentru artistă nu este ca familia ei să fie alături doar la întruniri și de sărbători, ci și atunci când trece prin cele mai grele momente. Recent, Andra a povestit că a trecut printr-un moment foarte dificil în momentul în care mama ei a ajuns pe masa de operație de urgență. 

Andra, mărturii uluitoare despre cel mai greu moment din viața sa despre care nu a știut nimeni

„Ea tot lua pastile de durere, dar nu era așaa... și la un moment dat ne-am dus să facem un set de analize și am zis să facem și un ecograf. Și când au văzut analizele și ecograful, au zis că de urgență trebuie să meargă la Fundeni. Vă recomand să vă operați rapid. Avea o tumoră de 15 cm pe un rinichi și ei credeau că s-a extins și la ficat, a fost foarte greu. Ne-am dus la Fundeni dimineața. Eu la 8 dimineața i-am sunat pe frații mei și la 2 după-amiaza ei erau în București toți. Am simțit că pot să împart durerea cu frații mei. La bucurie se adună toți, dar când e un moment așa de trist și să simți că nu poți să împarți cu nimeni”, a povestit Andra. 

Andra, momente grele alături de familia ei: „Cântam <<Drumul vieții ne desparte>> și atâta am plâns...”

Cu toate că trecea printr-un moment greu în familie, Andra trebuia să-și facă meseria de artist și să meargă în continuare la evenimentele pe care le programase, mai ales că se aflau în perioada sărbătorilor pascale. 

Andra, mărturii uluitoare despre cel mai greu moment din viața sa despre care nu a știut nimeni

„A fost o operație destul de grea și multe ore și eu am fost nevoită să plec la concert, dar am știut că sunt acolo frații mei și am putut să împart durerea asta cu ei. Și a stat toate zilele de Paști acolo, am făcut cu rândul eu și frații mei și ne-am dus la ea. Țin minte că m-am dus la o emisiune cu Săndel și cântam „Drumul vieții ne desparte” și atâta am plâns când cântam și de fiecare dată când cântăm piesa asta ne uităm unul la altul ochi în ochi și ne gândim la acel moment. A fost un „hop” în viața noastră. Nu mai eram bună de nimic. Știu că în perioada aia nici nu puteam să urc scările. Eram toată vânătă, atât de zăpăcită de frica aia să nu o pierd pe mama. Foarte mulți ani mi-a fost greu să vorbesc despre asta fără să nu plâng. Am fost uniți, am fost lângă ea și cred că orice boală vine pe sufletul unui om, cred că dacă are sprijin și iubire din partea familiei, poate să ducă mai bine. La mama așa s-a întâmplat”, a mai povestit Andra în cadrul podcastului cu Mihai Morar.