Stiri mondene

Mihai Trăistariu, prima reacție după controversa transplantului de corp: „Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul”

Mihai Trăistariu, despre controversa transplantului de corp
Mihai Trăistariu, despre controversa transplantului de corp  [Sursa foto: Instagram]
Mihai Trăistariu a oferit primele declarații referitoare la controversatul transplant de corp. Iată dezvăluirile făcute de artist!

În urmă cu câteva zile, Mihai Trăistariu a făcut o declarație de-a dreptul surprinzătoare. Artistul a susținut că vrea să își facă schimbare de corp în momentul în care acest lucru va fi posibil. Mai mult, cântărețul a mărturisit că a urmărit de multă vreme acest subiect, încă de pe vremea când a apărut transplantul de cap. În același timp, Mihai Trăistariu a recunoscut că a fost complexat timp de mai mulți ani din cauza înălțimii sale.

Așa cum era de așteptat, afirmațiile făcute de artist au reușit să creeze o adevărată controversă în mediul online. În cadrul unui interviu oferit pentru publicația Fanatik.ro, vedeta a decis să facă lumină și a explicat că nu are de gând să apeleze la așa ceva, singura operație estetică la care a apelat fiind transplantul de păr.

Mihai Trăistariu, despre controversa transplantului de corp
Mihai Traistariu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Trăistariu, despre afacerea din Constanța! Câți bani cere artistul pentru o oră la școala lui de muzică?!

„Nu vreau să îmi fac vreo operație estetică. Legat de știrea cu transplantul de păr, e o prostie. Nu cred că își imaginează cineva că îmi voi tăia acum capul. Mi-am făcut doar implant de păr și cred că e suficient. Poate la bătrânețe voi apela la vreo operație estetică, dar deocamdată eu sunt mulțumit de felul în care arăt.  Poate că dacă eram frumos și înalt, nu mă mai preocupam de voce.

Eu nefiind, a trebuit să dau din coate. Alții, care sunt mai frumușei, reușesc mai repede. Este valabil atât la băieți cât și la fete”, a mărturisit Mihai Trăistariu.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mihai Traistariu (@mihaitraistariu)

Ce complexe are, de fapt, Mihai Trăistariu

Singurul complex pe care Mihai Trăistariu îl are este legat de înălțimea sa. Îndrăgitul artist are 1,72 metri, însă, deși și-ar fi dorit să fie mai înalt, acest aspect nu l-a încurcat în carieră.

Citeste si: Mihai Trăistariu, experiență neașteptată în toiul nopții! Artistul, vizitat de extratereștri: „Au plecat să atace”

Mihai Traistariu, despre controversa  transplantului de corp
Mihai Trăistariu[Sursa foto: Instagram]

„Am avut un complex de înălțime toată viața. La 1,72, mereu am zis că sunt prea mic și că mi-e ciudă că nu am 1,85. Dacă s-ar putea în viitor să îmi fac o astfel de operație, aș da fericit banii și mi-aș schimba corpul, să am 1,85, să fiu atlet de performanță sau ceva, musculos și frumos',  a spus Mihai Trăistariu.